perjantai 3. toukokuuta 2013

Kuulumisia ma-pe


Jospa nyt taas kertoisin hieman meidän viimeaikaisia kuumisia paljon ja ei mitään on tapahtunut.
Haettiin uuden asunnon avaimet maanantaina, jolloin lähdettiinkin heti ajamaan omalla autolla tavaroita kohti uutta osoitetta. Päivä hurahti hetkessä ohi ja asunto alkoi täyttymään laatikoista. Tomas oli vanhalla asunnolla Sonja-tädin ja Jusbe setäkokelaan kanssa. Tomaksella alkoi myös kova nuha. Illalla ei paljon unta tarvinnut houkutella, kun sänkyyn heitti selälleen. Yö kuitenkin meni vähän niin ja näin, kun Tomasta vahdittiin urakalla. Pienellä kun oli nenä ihan tukossa, sekä kova yskä ja siksi sitten itkeskelikin yöllä sen verran, että poika pääsi meidän keskelle nukkumaan.

Tiistaina aamusta taas Tomas jäi kotiin ja me ajettiin Tomin kanssa ajettiin muutama kuorma, ennen kuin muuttoauto ehti tulla. Sitten vain kamppeita kantamaan sinnekkin. Tomas oli hyvänä apuna muuttomies Hannulle ja pörräsi kävelytuolilla edestakasin ja vahti silmät tarkkana tavaroiden kantamista, sekä kovasti höpötti ja komenti välillä. Uudessa kodissa tavarat olivatkin jo joskus yhden ja kahden välillä iltapäivällä ja siitä alkoikin sitten tavaroiden paikoilleen laitto. Illalla mua alkoi pyörryttämään oikein kunnolla, joten lepäsin hetken. Tomi vei Sonjan ja Jusben kotiinsa. Kävin itse myöhemmin lenkittämässä koiran ja tsekkaamassa lähitienoon maastoja.
Täytyy sanoa, että nyt on kyllä hyvät lenkkimaastot, niin vaunuillen kuin koiran kanssa kulkien, leikkipuistoon näkee parvekkeelta ja alue tuntuu rauhalliselta.

Keskiviikkona  oli meidän kihlajaispäivä (5v) ja heräsin puhelinsoittoon aamu viideltä. Sonja yritti soittaa ja löin luurin korvaan jotta menen puhumaan olohuoneeseen, niin saa nuo miehet nukkua, en kuitenkaan ehtinyt soittaa takaisin kun, Jussi jo soitti minulle. Sonja oli ihan paniikissa, ollessaan ulkona naapurin vieras hyppäsi parvekkeelta viidennestä kerroksesta ja tietystihhän Sonja tämän näki, haetiin sitten Sonja ja Jussi päivällä keskustasta kävivät antamassa lausunnot jne. Samalla käytiin katsomassa vanhojen autojen kierrosta. Oli muuten komeita autoja!
Illasta saatiin sitten laitettua tavaroita enemmän paikalleen, mutta vielä jäi laatikoita seuraavalle päivälle. Myös Erno tuli iltavisiitille meille ja katsottiin porukalla leffaa. Samoilla silmillä mentiin iltaan saakka, joten ehkäpä se vuorotyö ei olisikaan niin kovin vaikea aloittaa uudelleen. Niin ja Tomaskin nukkui hienosti ekan yön omassa huoneessaan!

Torstaina Tomilla oli työhaastattelu, hain kuvaamosta kuvat, laiteltiin paikkoja edelleen kuntoon ja tutkittiin viimeisetkin laatikot, mä otin kunnon päikkärit Tomaksen kanssa ja illalla hölläiltiin. Tomaksen nuha vain jatkuu, yskä jo on laantumaan päin(toivottavasti). Ruoka ei näinä kuluneina päivinä kovin ole maistunut, mutta ymmärtäähän tuon. Jospa pikkuhiljaa arki alkaisi palailemaan normaaleihin kuvioihin.

Perjantaina, eli tänään yriti soittaa taas aikaa hammaslääkäriin, mutta kaikki päivystysajat ovat loppu TAAS, no ei muuta ku särkylääkettä nassuun ja maanantaina soittoa uudestaan. Käytiin heittämässä valokuvat Jussille, joka vie ne Kardeen mennessään. Pyörähdettiin vaihtamassa kotona vaatteet Tomakselle ja mentiin läheiseen puistoon keinumaan. Puistossa oli samaan aikaan paljon lapsia, joten tietystihhän Tomas katseli paljon lasten touhuamista, samalla käytiin myös pienellä vaunuilulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3