torstai 16. toukokuuta 2013

Ke ja To

Keskiviikkona olikin rauhallisen aamun jälkeen oikein touhukas päivä. Aamusta mentiin puistoilemaan, sieltä kauppaan ja käymään parissa paikassa. Sitten pitikin jo kiiruhtaa kotiin syöttämään Tomas, joka muuten söi ekaa kertaa ruoalla isomman pilttipurkin kokoisen annoksen sosetta!
Myöhemmin aloinki siivoamaan, kun A+A+VV olivat tulossa käymään. Kyllä oli hauska kun pikku A muuton jälkeen sanoi Tomasta tomaatiksi, mutta nyt oli vaihtanut sen "pieni" sanaan.
Ensimmäisenä pikku A etsikin meiltä hauvaa ja pikkusta. Tomas kun oli nukkumassa päikkäreitä tuolloin vielä. Muutama mukava juoruilu tunti vietettiinkin ja sitten Tomi lähti viemään heidät kotiin ja nappasi Sonjan samalla kyytiin meille.

Illalla hengailtiin vaan ja värjättiin mun ihanan kamala juurikasvu pois. Mä en nyt oikein tiedä kummalla värillä värjäisin jatkossa, Liven vaiko Blonden. Molempia olen käyttänyt, mutta en osaa sanoa kumpi on itselle parempi.

Tänään torstaina heräiltiin ajoissa ja lähdettiinkin taas ulkoilemaan, suunnattiin heti aamusta rantsuun, välissä käytiin syömässä kotosalla ja Tomaskin otti pikku päikkärit. Pari tuntia hengailtiin sisällä kunnes taas lähdettiin ulos ja tultiin sisälle, illasta taas rantaan ja iltapuurolle vasta kotiin. Eli vuorotellen oltiin sisällä ja ulkona. Ulkona kuitenkin oltiin lähes kaikki aika kun Tomas oli hereillä. Rannassa nähtiin myös entinen Tomin koulukaveri perheineen. Oli mukava nähdä heitäkin taas. Sovittiinkin, että muksut voisivat leikkiä joskus keskenään. Vaikka sitten rantsussa tai jotain.

Rantsussa oli aamulla tämmöinen menopeli! Tomashan sitä ihmetteli. Kuvat on otettu Sonjan kännykällä.


Illasta Tomas uuvahtikin taas nopeasti "Piippolan vaarin" saattelemana.
Mä taidan vielä suunnata lenkille ja sitten voisikin jo rauhoittua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3