perjantai 10. toukokuuta 2013

Blogin seuraaminen 1.7.2013 alkaen ja mini kuulumiset

Pistämpä minäkin nyt infoa kehiin teille. Eli siis tilanne on se, että 1.7.2013 Google lopettaa Google reader -palvelun. Käytännössä tämä tarkoittanee sitä, että lukijapalkki tulee katoamaan. Mä seuraan suurinta osaa blogeista vain bloggerin kautta, jotenka nyt itsellekkin tulee uutta sillä täytynee alkaa käyttämään enemmän facebookkia, blogilistaa ja bloglovinia.

Omaa blogiani voi seurata jatkossa siis seuraavilta sivuilta, jonne pääset klikkaamalla:

Facebookista
Tykkäämällä blogin facebook sivusta, näät sinne linkittämäni postaukset, kuvat jne.

Bloglovinista
Bloglovinia olen itse käyttänyt vähän, mutta sen kautta seuraaminen on erittäin helppoa. Blogloviniin tulee tehdä käyttäjätunnus, mutta sieltä saat seurattua samoja blogeja kuin bloggerinkin kautta.

Blogilistalta
Täältäkin minut löytää klikkaamalla linkkiä. Tänne postaukset päivittyvät hieman hitaammin kuin facebookkiin tai blogloviniin, mutta päivittyvät kuitenkin.

Sitten niitä minikuulumisia. Ekaks tänään on ollut kaikin puolin jeejee-päivä. Tokaks Tomi sai työpaikan jepulisjee! Kolmanneks, me käytiin shoppailemassa ja kyllä oli mukavaa, vaikka ihan pikainen tuo kierros olikin. Nyt pohditaan lähdetäänkö ajelemaan landelle vai jäädäänkö vielä yöksi kotiin. Saapi nähdä!

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Mun käsityksen mukaan lukijapalkki ei ole katoamassa minnekään, vaikka google Reader poistuukin. Täällä vähän paremmin infoa:http://jannanluola.blogspot.fi/2013/04/google-readerista-helposti-blogloviniin.html

  VastaaPoista
 2. Onnea Tomille työpaikasta! :) Onko siis ihan pitkäkestoinen työ vai joku pätkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomi kiittää. Nyt ainakin elokuulle saakka on sijaisuus.

   Poista
 3. Google Reader ja Google Friend Connect (jonka kautta siis blogeja luetaan) ovat kaksi ihan eri asiaa, eli tuon Readerin poistuminen ei pitäisi vaikuttaa bloggerin kautta seuraamiseen. :)

  VastaaPoista

Haleja <3