keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Aikuista seuraaEilen aamulla me suunnattiin Tomaksen kanssa ennen puoli yhdeksää lenkin kautta rantaan. Saatiin valloittaa koko ranta kahdestaan. Tomas tykkäsi, samoin minä. Pari tuntia siellä vietettiin, hiekkalinnoja tehden, auringosta nauttien ja autoja katsellen. Mä tykkään tällaisista päivistä. On niin ihana viettää oman murun kanssa aikaa, varsinkin kun poika vieläkin ihmettelee kaikkea.

Kotiin lähtiessä Tomas nukahti vaunuihin. Siinä sitten mietin, että mitä ihmettä teen. Kiersin sitten pitempää kautta kotiin ja menin varastolle laittamaan hyllyjä, kun Tomas nukkui vaunuissa vieressä.

Ehdin siinä vielä pyöräyttää lihapullia ja siivoillakkin hieman ennen kuin uutukaisin ystäväni tuli paikalle.

Mulla on kyllä ihan huippuja kavereita ja ystäviä. Kiitos teille ihanille.
Eilenkin ihana Meri tuli meille kyläilemään. Tomashan vierasti Meriä viimeksi kun kävi, mutta nyt oli niin "Merin poika" kun olla ja voi, naureskeli, käpsytteli, nauratti, höpötti ja pyrki kokoajan syliin. Taitojen esittelemistä unohtamatta.
Välillä siis näinkin, kun yleensä sitä pyritään vain äidin syliin.  Merillä oli myös hänen koiransa mukana, eli virtaa täällä piisasi Koirat leikki, aikuiset juorusi ja Tomas kuunteli tarkasti, ennen kuin nukahti istuvalteen syliin. Yritin aiemmin saada pojan nukkumaan omaan sänkyyn, mutta eihän sitä voinut sinne nukahtaa, kun vieraitakin oli. Hupsu lapsi.

Tomas oli kovin huono syömään aamupalaa ja lounasta, nuo ajat meni lähinnä maidolla ja muutamilla lusikallisilla safkaa. Myöhemmin ruoka taas maistui oikein hyvin, olisiko ollut tuo lämmin keli syynä ruokahaluttomuuteen.

Illasta kävin ostamassa itselleni pienen lahjan.  
Eikös äiditkin saa hemmotella itseään ilman syytäkin? 

Tästä lisää myöhemmin. Myönnettäköön, että minusta on taas paljastunut kunnon materialisti. Olen ostellut itselleni viime viikkojen aikana vaikka mitä, enkä ole tuntenut hetkeäkään huonoa omatuntoa tästä!

Onko muita, jotka shoppailevat kausittain?

2 kommenttia:

 1. Määkin oon nyt pistänyt merkille, että neiti syö paremmin iltaruuan ja iltapalan kuin lounaan. Lounas ei meinaa millään mennä ja muuten sitten ihan ok syödään.

  Se on kyllä kiva tunne, kun saa itsellekkin välillä ostaa jotain kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tänään kyllä taas meni lounaskin jo paremmin -oltiin paljon pidempään ulkona.
   On kyllä kiva, vielä ku tää pysyis kohtuullisessa shoppailussa. :D

   Poista

Haleja <3