maanantai 22. huhtikuuta 2013

Viikonloppu


 Onnea Tomas 8kk!


Reissusta on taas palailtu kotiin. Lähdettiin perjantaina aamupäivästä porukoilleni kyydissä parin päivän tavarat, jotka olin vielä tarkasti valikoinut, jottei yhtään ylimääräistä tule mukaan. Lisäksi mukaan läksi kakku, jonka tein äidilleni joka vietteli perjantaina synttäreitään. Napattiin me toki Sonja ja Jussi myös kyytiin.

Perjantai meni kivasti hölläillen, saunottiin ja höpöteltiin. Illalla lähdettiin katsomaan tuttuja joten pyärähdettiiin kylällä, josta palailtiin ajoissa pois. Tomas nukkui perjantai-lauantai välisen yön mummin ja papan kanssa, joten me saatiin Tomin kanssa nukkua pitkään. Oli muuten eka yö, joka olitiin "erossa" Tomaksesta(=kerrosta ylempänä nukkumassa :D).

Lauantaikin meni kivasti, Tomas puistoili ja ulkoili mummin, papan, tätejen, sedän ja setäkokelas Jussin kanssa. Me taas laitettiin porukoilla vähän paikkoja ja pakkailtiin tavarat kasaan valimiiksi. Ja tietysti nautittiin upea aurinkoisesta ilmasta!
Lähdettiin iltapäivästä anoppilaan. Siellä sitten oli tarkoitus mennä saunaan ja ehdin siellä ehkä sen puoli minuttia ollakkin, kunnes äkisti tuli hirmu huono olo. Ei muuta kun suihkuun ja pois, olo helpotti ja hengailin kasiin saakka sohvaperunana höpötellen, kunnes taas tuli huono olo ja suuntasin sänkyyn. Illalla myöhemmin aloinkin sitten oksentamaan urakalla ja Tomas heräsi joka ikinen kerta.

Sunnuntai siis meni lepäillessä ja voimia kerätessä. Anoppi oli aamuvuorossa töissä ja Tomi meni isänsä kanssa laittamaan autoa, joten mä suuntasin Tomaksen kera takaisin omien vanhempieni luokse, jossa sain nukuttua kunnolla. Edellisenä yönä kun heräilin puolen tunnin välein. Myöhemmin Tomi haki meidät sitten takaisin anoppilaan ja eihän musta vielä ollut kotiin lähtijäksi. Parin tunnin automatka ei oikein höllinyt siinä tilassa.

Iltaa kohden olo helpottui ja tänään aamulla en oikeastaan ollut lainkaan pahoinvoiva, joten sovittiin että kotiin suunnataan. Iltapäivästä sitten tänne lähdettiin ajelemaan, Tomas nukkui matkalla päikkärit ja nyt onkin sitten valvoskellut kotona hyvin. Mä tosiaan toivon, että tuo oksutauti ei tarttunut Tomakseen, mun siskolla nimittäin se alkoi täsmälleen samaan aikaan kun mulla.

Tänään alkaakoikin sitten kiireinen viikko. Meillä on tasan viikko siihen, kun saadaan hakea uuden asunnon avaimet, joten pakkaamista riittää. Tavaraa on pakattu törkeästi ja törkeästi on vielä pakkaamatta. Ennen kun Tomas lähti nukkumaan, lyhensin poitsun hiuksia, tuosta toisesta kuvasta näkeekin kuinka pitkät ne oli, eli silmille meni ennen, mutta eipä mene enää. :D

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tosi ikävää, kun sulle tuli mahatauti. :/ Mutta kiva kun muuten oli onnistunut vkloppu. :)

  Onnea 8kk Tomasille! Voi ei noita herran hiuksia, ihan mahtavat! Onko pitänyt jo monta kertaa leikellä? Vitsi kun Nellallakin kasvais noin paljon, niin raaskis leikkaa vauvakirjaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan ne nyt neljästi leikattu. :D

   Poista
 2. Voi parantukaa pian :( Ikävä kuulla että olette sairastuneet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä parannuin jo, Tomi taas tuli eilen kipeäksi, mutta voi jo nyt paremmin. Tomas taas on välttynyt koko taudilta toistaiseksi. :)

   Poista
 3. Toivotaan, että Tomas säilyy taudilta! Oksennustauti on kyllä pahin kaikista. :( Mutta kiva, että viikonloppu muuten meni hyvin ja saitte olla Tomin kanssa kahdestaan yön ja nukkua pitkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivotaan! :)
   Ja oli kyllä huippua saada nukkua pitkään ( vaikka näinkin yöllä unia siitä, että Tomas itkee jossain enkä pääse hoitamaan :D )

   Poista

Haleja <3