perjantai 26. huhtikuuta 2013

Vauvamessutvauvamessut.fi
Aloitin tän tekstin kirjoittamisen kymmenen päivää sitten ja kuinka ollakkaan, unohtui sitten tänne blogikirjoitusten luonnoksiin.

Miedän oli tarkoitus lähteä lapsimessuille viikonlopuksi, mutta eihän me sinne päästy lähtemään, kun tuo muutto on niin pian sen jälkeen. Ja ihan hyvä vain, etttei lähdetty, en olisi kuitenkaan pystymyt siellä mihinkään keskittymään.

Muuton jälkeen heti olisikin eräässä puistossa Vappu piknik, jonne suuntaamme, jos suinkin ehdimme.

Mutta itse asiaan:

Bongasinkin sitten facebookista tiedon, että Jyväskylässä järjestetään vauvamessut 4.5.- 5.5.2013, molempina päivinä klo 10-17!
Miten kuulostikin heti hyvälle, matka ei ole tuonne Jyväskylän Paviljonkiin pitkä ja lipputkin sinne ovat vain 3€ ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!

"Vauvamessuilta löytyy eri yritysten myynti- ja esittelypöytiä, joiden aiheina ovat vauvan ja äidin hyvinvointi. Voit löytää uutta tekemistä vauvan kanssa, tavata uusia ihmisiä tai vaikkapa saada pieniä kauneudenhoitovinkkejä piristämään arkea.

"Vauvamessuillamme on myös lapsille oma leikkialue ja vauvojen hoitonurkka, josta löytyy Muumivaippojen hoitotarvikkeita teidän käyttöönne."


 Ohjelmassa on myös tietoiskuja, yhteisiä liikuntahetkiä äidille ja vauvalle, tietoa suunhoidosta ja ravitsemuksesta. Alueelta löytyy myös lapsiparkki. Lapsiparkissa lapsia ohjaavat Jyväskylän aikuisopiston lähihoitajaopiskelijat.


Me suunnataan  siis muuton jälkeisenä viikonloppuna tuonne! Saa nähdä millaiset messut ovat, mielenkiinnolla ainakin odottelen. 

Onko mahdollisesti muita tulossa?

Lisää messuista voipi lueskella:
https://www.facebook.com/Vauvamessut
http://www.vauvamessut.fi/

4 kommenttia:

 1. Mää taidan kyl poiketa, kuulostaa kivalta. :) Hintakaan ei päätä huimaa :D

  VastaaPoista
 2. Vitsi! Ihanaa ,että täälläkin järkätään noi! Oisin halunnu lähtee noihin mitkä nyt on, mutta ei jotenkin innostanut yhtään tippaa sinne asti lähteä. Nyt oonkin sittten iloinen! :) Sinne vois äitin kanssa suunnata, kun hän hoitaa lapsia työkseen niin on ihan varmasti innoissaan lähössä! Kiitos, kun vinkkasit, koska muuten ois mennyt tää ihan ohitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi kiva, että tuollaiset järkätään täällä. Ihan hauska käydä kattoo mitä siellä sit onkaan. :)

   Poista

Haleja <3