maanantai 1. huhtikuuta 2013

UlkoiluaMaalla ollessa käytiin puistoilemassa, samaisessa puistossa jossa itse kävin muksuna. Oli siellä vähän muutosta tapahtunut, iso liukumäkikin oli vaihtunut pieneen.
Mä niin tykkään keväästä -vielä tässä vaiheessa. On tarpeeksi viileä, ettei ole rapakelejä, mutta aurinko jo lämmittää mukavasti. Ulkoilusta siis nautitaan mahdollisimman paljon ja usein. Tomas viihtyy mielellään keinussa ja liukumäessä, koira tykkää kun saa olla ulkona ja mä kulutan lenkkareiden pohjat puhki.

Palailtiin eilen kotiin, Tomas on lopettanut kaikki lakkoilunsa ja muutenkin on mennyt kivasti. Poitsu on ilmeisesti nukkunut paremmin, kun ei tule kiukkuakaan niin usein. Tänään toisin Tomas nukahti kesken leikkejen, joten kannoin sitten pojan omaan sänkyynsä. Toiset päikkärit otettiinkin porukalla, oltiin kaikki niin väsyjä touhuamisesta, että päikkärit tekivät hyvää varmasti jokaiselle.

Tänään kyläilemässä kävivät Jussi, Aino ja Aurora. Tomaskin nukahti taas kiltisti omaan sänkyynsä yöunille. Itse tulin iltalenkiltä ja nyt taidankin alkaa katsomaan mitäs muutakaan, kuin salkkareita.

Loppuun vinkki Jyväskylän suunnilla liikkuville, käytiin HopLopissa ja viereisen tilan ovessa oli tälläiset lappuset! Täytynee siis käydä kurkkaamassa jossain välissä Poopola! 4 kommenttia:

 1. Noissa keinuissa muutamat poika-aiheiset keskustelut käytiin hulluina nuoruuden vuosina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei noissa, vaan niissä viereisissä ;) Ja huomaatko, sinne on tullu yks vauvakeinu lisää. :D
   Tää keinukuva on siis siitä "mä varaan mustan keinun" kohdalta! :D
   ..eikä niitä sinisii keinuja enää edes ole.. :D

   Poista

Haleja <3