torstai 4. huhtikuuta 2013

Tomaksen päivärytmi nytOon kirjoitellut ainakin viidessä postauksessa Tomaksen rytmistä, ekoilta kuukausilta ei juurikaan rytmiä ollut, joten niiltä ei tällaisia postauksia olekkaan.
Tässä on lokakuussa ollutta rytmiä
Tässä on marraskuussa ollut rytmi
Tässä ja tässä on tammikuun rytmiä
Tässä maaliskuun

Ja tässä postauksessa tulee huhtikuun rytmiä, kun Tomaksella on ikää 7kk ja risat.

Tomaksen päivärytmi on tasoittunut entisestään, viimeisinä kuukausina rytmi on ollut lähes samanlainen, toisin kuin tuolla pikkuvauva aikana.

Tänään 4.4. rytmi oli tälläinen

Illalla 3.4 Tomas kävi nukkumaan noin klo 20.45
Aamulla ylös 8.20
Aamupala 8.30
Ekat päikkärit 11.00
Lounas 12.30
Välipala 15.00
Toiset päikkärit 15.45
Päivällinen 17.10
Iltapala 20.00
Nukkumaan 20.45


 Tähän päivään sisältyi Tomaksen osalta:
-hihkumista, kitinää, leikkimistä, satujen kuuntelua, halimista, hyvin syömistä ja juomista, tv:n seuraamista, koiran perässä ryömimistä, johtojen etsimistä ja niiden nykimistä, äidin kenkien kuljetusta, maistamista ja niistä "timanttejen" repimistä, pistorasioden ihmettelyä, musiikkia, tanssia ulkoilua, kaupan kassan ihmettelyä ja Laylan trimmaamisen ihmettelyä jne.

Meidän päivät menee samalla kaavalla ja se on ehdottomasti vaikuttanut päivien kulkuun positiivisesti. Heti huomaa eroja syömisessä ja nukkumisessa, jos esimerkiksi reissataan tms. Mä oon oikein tyytyväinen tähän rytmiin, vielä kun muistaisi itse mennä ajoissa aina nukkumaan.

Nyt aion rauhoittua, ehkä pakkaan pari laatikkoa ja yritän purkaa ärsytystäni lenkillä. Välillä kaikki asiat tuntuu ärsyttävän! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3