torstai 25. huhtikuuta 2013

Sekavaa selostusta


Tomas on alkanut kiipeilemään tuolla sängyssään jo sen verran paljon, että tänään sitten laskettiin nukkumataso alas. Ihmeen hyvin poika nukahti tuonne, mobiilikin laitettiin pois jo aiemmin.

Käytiin eilen aamupäivällä hakemassa Sonjalle peilit ja Tomakselle pussukka vaatetta, jotka bongattiin facebookista. Parasta tässä oli se, että sain vietyä samaiseen paikkaan meille tarpeettomia vaatteita ja tavaroita jätesäkillisen verran vaihdossa. Eipähän tarvitse kantaa sitä jätesäkkiä sitten muutossa.

Hain samalla reissulla myös buzzador pakettini, pääsin Veet-kampanjaan mukaan. Mielenkiinnolla tutkinkin tuota pakettiani ja odotan, että pääsen kokeilemaan. Siitä sitten myöhemmin lisää.

Sain kuulla eilen myös niin hyviä kuin huonojakin uutisia, yksi ihana kertoi vauvauutisia ja toinen ihana vauvattomia. Olen siis saanut olla tänään ystävieni puolesta niin iloinen kuin harmistunutkin. Elämä ottaa ja elämä antaa, kylmä tosiasia.


Tänään aamulla iski oikeasti jo kunnon stressi tästä muutosta. Tuntui, että vieläkin oli pakkaamatta hirveästi tavaraa.
Sonja sitten kilttinä tyttönä aamulla soitteli mulle ja ottikin Tomaksen ja Laylan ulkoilemaan kanssaan, niin me saatiin pakkailla tavaroita. Vaikka tuolla nuo meidän kaksi murua olivatkin vain noin puoli tuntia, niin siinä ajassa saimme Tomin kanssa pakattua lähes kaiken.
Tomaksella kun on tapana "auttaa" levittämällä kaikki mahdollinen lattialle tai vaihtoehtoisesti roikkua jalassa kirjaimellisesti. Äidin pikku muru.

Vielä olisi kattiloita ja yleiskone pakkaamatta, sekä vaatteita. Yritän nyt laskeskella tasan tarvittavan määrän vaatetta jokaiselle ja muut sitten suoraan laatikkoon tai jätesäkkiin.
Kaapit meillä on osa tyhjillään, osassa on pahvilaatikoita.Yllä näkyykin meidän asunnon nykyinen tila. Kaaosta siis on. Olkkari, keittiö, makkari ja kylppäri ovat sentään vielä huoneita joissa mahtuu olemaan piilossa laatikoita

Ja koska tämä(kin) postaus meni tällaiseksi sekametelisopaksi laitettakoon loppukevennykseksi tämä:


2 kommenttia:

 1. Eikö Tomaksen sängyssä oo ollenkaan tota pinnasuojaa? :o Vilillä se täytyy ainakin olla kun kolistelee noita pinnoja päin nukkuessaan. :D Tosin tänään aamulla oli saanut jalat jotenkin ujutettua pinnasuojan alta ja jalat solmussa pinnojen välissä ja kauhea huuto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli eiliseen saakka. :D
   Otin sen pois, kun Tomas avasi ne nauhat joka aamu ja veti suojan alas. :D

   Poista

Haleja <3