keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

No ne koiran kipot, kupit ja Tomas

Mikä ihme siinä koiran ruokakupissa, saatika vesikupissa kiinnostaa niin vietävästi? Entä vessassa, mikä siellä on niin ihmeellistä?
Miksi Liv- kanavan mainokset kiinnostavat ja miksi zalandon mainos vaihtui, kun siitä meidän poika niin kovasti tykkäsi! :D
Äiti ehtii miettiä kun poika alkoi unille.
 photo aumlaumlauml_zps38b40ae3.jpg

Meillä asuu pikku tuhmuuksia tekevä mini-ihminen.
Viimeiset päivät erityisesti nuo koiran kipot ovat olleet suosiossa ja taas tänä aamuna, ehti poika tyhjentää nappulakupin pitkin keittiötä ja kippasi kivasti vielä vedetkin päälleen.
Kun kylmät vedet on kastellut koko pojan ja vähän ehkä vielä läpsytetty nappuloita veteen ja pyyhitty naamaa alkaa valittava kitinä. Voiko siinä muuta tehdä kuin virnuilla tyhmästi ajatellen "mitäs kaadoit ne kupit taas, vaikka monesti on kielletty" ja mennä vaihtamaan vaatteet, laittaa poika syöttikseen ja alkaa siivoamaan sotkua.
Tämä on jo ties kuinka mones kerta, mutta aina meinaa alkaa naurattamaan, vaikka pitäisikin olla vakavana. Ei tuo pikkuinen, kuitenkaan ole tajunnut virnuiluani.

Meillä ei saa keittiöön porttia, ei ovea kiini, kun meillä nyt on nuin tyhmässä kohdassa tuo keittiö. Siksipä nyt esteenä toimiikin kaadettu syöttötuoli.Se nyt on toiminut, aina kun sen muistaa laittaa tuohon eteen.

Mä oon huomannut, että tuo poitsumme on alkanut kokeilemaan jollain muotoa sitä, mitä saa tehdä ja mitä ei, mihin saa mennä, mihin koskea.

Esimerkkinä eilinen pakkaaminen.

Pakkasin eilen pesunaineita pahvilaatikkoon, roskis oli vieressä sitä varten että heitän vajaat pois. Tomas yritti jatkuvasti päästä roskikselle, aina kieltäessä suu mutruun ja hetken päästä uudelleen kokeilemaan josko pääsisi. Välillä vilkaisu isi-ihmiseen, että eikö se nyt antaisi luvan, kun äiti on tylsä eikä anna.
No ei antanut isi-ihminenkään, joten reilun kymmenen ei:n saattelemana poika kyllästy jä lähti leikkimään legoillaan. Tai ehkäpä ne legot vain alkoi kiinnostamaan enemmän juuri sillä sekunnilla.

Tää on just semmonen, mikä naurattaa, aina kun sanoo "Ei" tai heristää sormeaan (just sillee ärsyttävästi) niin suu menee tuhannen mutruun.
Tänään Tomas alkoi aamusta myös availemaan kaappejen ovia, uusi opittu juttu siis tämäkin, ennen availtiin vain eri huoneiden ovet, ovea työntämällä..

No elämän pieniä juttuja, joista saa kirjoitettua vaikka sitten näinkin pitkän postauksen. Onhan näitä mukava lukea myöhemmin.
Nyt aloitan urakan ja luen raskausajan postaukset.

Ps. Mitä tykkäätte tosta Tomaksen ponnarista? ;) 

10 kommenttia:

 1. Liljalla on ihan samanlainen vaihe. Paitsi kun kieltää, Lilja itse ravistaa päätä :D

  p.s Tomaksen ponnari on oikein suloinen ;D

  VastaaPoista
 2. Mä oon tähän asti suosiolla pitänyt koiran kipot kylpyhuoneessa :D Laitan sinne koiran syömään niin saa syödä rauhassa eikä Leo tuu osingoille ;) Ja tänään meille tuli sellainen 79x48cm häkki Ainolle, kun en tykkää sulkea sitä kylpyhuoneeseen. Pääsee sinne syömään ilman että tarvii olla eri huoneessa, samoin kiireisempinä aamuina voin laittaa Ainon sinne hetkeksi kun sillä on tapana juosta jaloissa ja pelkään että potkaisen vahingossa jos häärään mun ja Leon juttuja liian keskittyneenä.. :D

  Leo aiemmin totteli ei-sanaa, mutta nyt vaan nauraa ja jatkaa puuhiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en taas haluaisi laitaa Laylan kuppeja pois tuosta missä ne on aina ollu. :D Ennemmin sitten vaihdan aina nuo Tomaksen vaatteet. :D

   Poista
 3. Ihana tupsu!!

  Meillä ei oo vielä minkäänlaisia ongelmia kun Henni ei vielä liiku minnekään :D mä oon kauheesti oottanu että millon tyby lähtis liikkeelle mutta taidankin vaan nauttia siitä ettei koko ajan tarvii olla miettimässä et mitä se vintiö seuraavaks tekee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, no ei siinä kauaa mene kun Hennikin lähtee liikkeelle ja sitten saakin tilata silmät selkäänkin ;D

   Poista
 4. Vili on jo hirveä riiviö ton kävelytuolinsa kanssa kun menee aina Nanan vesikupeille, repimään verhoja ja joitakin tavaroita ylettyy ottamaan myös niin nyt sit kauhulla odotan ryömimistä tai konttaamista. :D Aivan valloittava tupsu Tomaksella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomas taas juoksee sen avulla laylan perässä ja huutaa samalla "öööörrrrrgggghh.." :D

   Poista
 5. Meilläkin tykättiin zalandon mainoksesta! :D En käsitä. Ja koiran kupeista onnistunut parit nappulat jo syömäänkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Aina Käänty Tomaksenkin pää tv:tä kohti kun se mainos tuli. :D

   Poista

Haleja <3