keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Legot


Eilen postiluukusta kolahti liberon pisteillä tilatut legot. Legoja tuli kolme pussukkaa, joista jokaisessa sii oli yksi hahmo ja palikat. Tomaksen ehdottomaksi lemppariksi nousi tuo tyttö, toinen lemppari on tiikeri. Pupua en uskalla vielä antaa leikkiin, kun on niin pieni. Tokihan tiikerillä ja tytölläkin leikkiessä -niinkuin aina, on vahdittava silmä tarkkana, ettei satu mitään ikävää.

Tomas tykkää hurjasti legoista, ne ovat päihittäneet jopa edelliset lempparit. Samoin soiva kilppari, jonka sai isomummoltaan, sekin on lemppari listan kärjessä nykyään. Ehdoton unilelu taas on mummin ostama makaava pehmoinen nalle. Sitä sitten nuuskuttaa ja näpertää nukahtaessa, unissaan ja herätessä. Täytyisi ehkä etsiä jostain sama nallukka.

Tänään luukusta kolahti mm. Nooralta ostamani body, kiitos siitä! :)

13 kommenttia:

 1. Meillekin tuli edellispäivänä Liberolta kolme pussia noita legoja :) Viimeks ku tilasin nii kaikki oli samaa hahmoa. Nyt tuli kolme pussia ja kaikki erilaisia; tiikeri, pupu ja setä :) Meillä on jo aikamoinen kasa dubloja, ne jaksaa ilostuttaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi dublot on kyllä semmosia millä leikkii pitkään. :) Meillä on mun lapsuuden kotona kaks _isoa_ laatikkoa dubloja odottelemassa. :D
   Onhan ne semmoset lähes 20v vanhoja osa, mutta edelleen hyviä! :D

   Poista
  2. WAU! Joo, eihän sellaset mikskään mee :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oisko se tuo väri, mikä tekee siitä kivan. :)

   Poista
 3. Muistatko monta pistettä tarvi aina pussiin? :) en oo aikoihin keränny noita pisteitä, vaippojakin menee niin vähän :D pitäneis vaihtaa Sannin vaipatkin liberoon, Idalla kun menee korkeitaa se kaks vaippaa päivässä :D

  VastaaPoista
 4. heippa! voisitko tehdä postausta synnytyksestä palautumisesta? miten on kilot lähteny, arvet haalistunu, miltä se masu nykyään tuntuu yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka!
   Voin toki yrittää jotain väsätä :)

   Poista
 5. Nyyh, mä en oo näiden (melkeen) 8kk aikana kertaakaan muistanu/jaksanu laittaa niitä pistehommeleita minnekään ylös, ja nyt harmittaa ku niin paljon pisteitä on menny hukkaan! :( :D Täytyy ottaa itseään nyt niskasta kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en muistanut aluksi! Kuitenkin, meillä käytetään tosi paljon liberon tuotteita niin, muistui sekin kummasty myöhemmin mieleen. :) En mä tietty nytkään muista jokaisesta paketista koodia laittaa, mutta kuitenkin :)

   Poista
 6. Meillä on legot ihan parhautta. Toki poika täyttääkin jo kaksi ja osaa väsätä niistä jo vaikka mitä kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isommille niistä taitaakin olla enemmän iloa, kuin näin pienille. :)
   Mä tykkäsin itsekkin leikkiä legoilla lapsena ja vähän vanhempanakin, nyt on taas hyvä syy alkaa kasailemaan niistä torneja. :D

   Poista

Haleja <3