tiistai 16. huhtikuuta 2013

Koiran "mökki"

Tomas on ollut kiinnostunut myös tuosta Laylan "mökistä"(=nylonhäkki), piilottelee sinne usein legoja ja muuta. Nyt osittainen syy kiinnostukseen selvisi, kun "mökistä" löytyi vihreä pallo. On siinä ollut pojalla kyllä harjoittelemistakin, että miten tuonne mökkiin nyt pääsee ja miten ihmeessä sieltä sitten pääsee pois.


Voinen lisäksi täälläkin huomauttaa, että kamera sattui olemaan sopivasti kädessä ekan kuvan tilanteessa, joten poika ei tuossa pinteessä ehtinyt olla kuin minimaalisen hetken. Eikä ilmeisesti jäänyt sen suurempaa kammoakaan, kun sinne piti uudelleen kerta toisensa jälkeen päästä. En myöskään aio ottaa tuota "mökkiä" pois käytöstä, sillä Layla siellä tykkää olla.


8 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle haaste! :)
  http://jantsis.blogspot.fi/2013/04/top5-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Meidän koiralla on tuo sama mökki, mutta poika ei oo vielä tajunnut mennä sinne sisälle kun tuo läppä on alhaalla :D hieman hidas kaveri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D
   Ootte siis selvinneet tältä. :D

   Poista
 3. Ja kivahan toi tollanen mökki on vaikka joskus jää jumiinkin, oppii ainakin :) Väistämättä tulee vähän kinkkisiä tilanteita, kyllä se lapsi niistäkin oppii pääsemään pois kun pääsee opettelemaan sitä eikä vaan ylisuojella ja päästetä mihinkään.. Tuskin se nyt kauheessa vaarassa joutuu siellä kotona olemaan kun on vanhemmat jotka on leikeissä mukana.. Ja tää kommentti oli siis sellasia "vastaan" jotka saattaa kauhistella tota ylempää kuvaa, joka on muuten hauska ja alkoi naurattaa :D Ihana Tomas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Kyllähän tuo ensin aika hurjalta näyttää kun katsoo, mutta toisaalta ihan hupsu tilannehhan tuo oli lopulta. :)

   Oonkin jo pitkään miettinyt, sellaisen leikkiteltan hankkimista, mutta ajatellut, ettei Tomas vielä semmoisesta niin tajua. Nyt on ainakin selvinnyt, että sellaisesta Tomas voisi tykätä, kun tuo "mökkikin" kiinnostaa niin kovasti. Saisi sitten poika ihan oman "mökin" ja koiran "mökki" jäisi vain ja ainoastaan koiran omaan käyttöön. :)

   Poista
 4. Sulle on haaste mun blogissa: http://vauvaaa.blogspot.fi/2013/04/sain-haasteen.html :)

  VastaaPoista

Haleja <3