torstai 11. huhtikuuta 2013

Kiukkuavat äiti ja lapsi

Meillä on tänään taas ollut vaihteeksi "kiukuttelen kaikesta päivä", niin pojalla kuin äidillä. Kaksi pikkumyyn ja känkkäränkän sekoitusta. Toisin sanoen, voi isimies parkaa.

Oma päivä meni heti aamusta pyllylleen, kun heräsin väärällä jalalla painajaisia nähtyäni.
Tomas taas on kiukutellut tänään, vieläkin tuntemattomasta syystä.

Mä olen oikein huippu hyvä kiukuttelija, osaan kyllä sitten valittaa joka asiasta, kun sille päälle satun. Saan tehtyä mäkäräisestä norsun, jotkut kun tekee kärpäsestä härkäsen.

Tänään mua erityisesti ärsytti, naapurin remontti, kiukkuinen Tomas, perässä kulkeva koira, loskapaska, märät kengät, raha, huonot tv ohjelmat, zalandon uusi mainos, huono musiikki, vessapaperin hylsy, pakkaaminen ja ihan sekin, että kaikki ärsytti.

No mun kiukku meni ohi, kun käytiin kaupassa ja iloisesti yllätyin, kun sinne meni vain vähän vajaa 32€ ja saatiin törkeesti safkaa! Kyllä siis kannatti käydä Lidlissä, täytynee käydä siellä useamminkin, vaikka s-bonusta sieltä ei saakkaan.

Mutta asiasta nuihin painajaisiin. Mä näen niitä aina kun sterssaan jostain tai kun ollaan lähdössä maalle. Nyt en tietääkseni ole stressannut mistään, eikä olla lähdössä maallekkaan. Inhoan nuita painajaisia.
Välillä herää siihen kun itkee, välillä siihen kun huutaa, välillä siihen kun tuntuu, ettei enää saa henkeä. Tosi nautinnollista.

Oli  meillä tänään kuitenkin kivaakin, Tomas tykkäsi kovasti kauppareissusta ja on leikkinyt reippaasti myös itsekseen. Tänään ollaan myös vältytty "tuhmuuksilta",
Ollaan myös pelleilty kuten aina urakalla ja oltu "hippaa", joka on Tomaksen uusi kiva leikki. Istuskeltiin parvekkeellakin hetki katselemassa maisemia yhdessä ja pikkumieshän oli ihan ihmeissään.Tuolla voitte käydä osallistumassa vielä arvontaan.:
http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/04/wilmiscom-pieni-perhe-blogi-arpovat.html

8 kommenttia:

 1. Huomenta! Toivottavasti teillä on parempi päivä tänään etkä nähnyt painajaisia :) Ihana Tomas videolla! Tomas on aina niin tyylikkäästi puettukin, mä oon kotona niin superlaiska että laitan Leolle vaan bodyn yleensä ja siinäkin saattaa olla ruokatahroja, hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huometa! On parempi päivä ollut tähän saakka! Eikä painajaisetkaan vaivanneet. :D
   Mä otan kaapista vaan suoraan ne vaatteet Tomakselle, mitkä sattuu ekana käteen. Ja hei, kyllä illalla Tomaksenkin vaatteet saattaa olla tahraisia! :D

   Poista
 2. millon tulee uudesta kodista kotiesittely? oletteko viihtyneet uudessa kodissa? itsekin muutin vähäaika sitten ja kiva sisustaa..ärsyttää vaan että seinät tuntuu olevan pahvia ja äänet kuuluu suht helposti :( onks teillä samaa vikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudesta kodista tulee esittely kunhan päästään muuttamaan. :D Meillä on siis muutto vasta tän kuun lopussa, oon vaan ollu ajoissa pakkaamassa ;)
   Nykyisessä asunnossa ei hirveästi kuulu mikään naapureista, mutta täällä taitaakin olla meno rauhoittunut taas.

   Poista
 3. Voi hitsi, tulipa ikävä oman pojan tuota pullerovaihetta - bannerissa oleva autopaita oli meillä aikoinaan kovassa käytössä juuri tuon kokoisena ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :D
   Meilläkin tuo autopaita on kovassa käytössä. :)

   Poista
 4. Ihana rento reima Tomas tuossa videolla. :D

  VastaaPoista

Haleja <3