perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kerhomuksu.com

Mulla kun on tätä datailu aikaa aamusella, kun T vielä nukkuu ja pikkuT alkaa ekoille päikkäreille, ehdin selailla ja etsiskellä netin syövereistä uusia kivoja lastentarvike liikkeitä ja etenkin iki-ihania verkkokauppoja.

Kerhomuksu.com oli yksi verkkokaupoista joihin tieni löysin.
Jäinkin selailemaan valikoimaa ja laajahan se on.

Verkkokaupassa myydään runsaasti lasten tarvikkeita, nimensä mukaan etenkin päiväkotiin ja kerhoon sopivia.
Etenkin kerholaukkuja on laaja valikoima, pipot ja kerholaukut saa myös nimikoituina!

Nimikoidut tuotteet ovat helppoja, eipähän tarvitse pelätä, että päiväkodissa tai kerhossa menee tavarat sekaisin. Lisäksi ne ovat myös persoonallisia lahjoja.
Kerholaukuista osa tehdään myös uniikkina käsityönä, eikä niitä näin ollen saa muualta.

Valikoimista löytyy kerholaukkujen ja pipojen lisäksimuutakin, kotiin, matkalle, kerhoon tai vaikka päiväkotiin tarpeellista.

Kerhoon ja päiväkotiin ovat varmasti tarpeellisia valikoimista löytyvät, kerhotossut, kassit, reput, kumisaappaat, sadetakit ja eväsrasiat.

Kotiin ja matkalle tarpeellisia taas ovat, pinnasängyn reunasuojat, ruokailutarvikkeet, kylpylelut, pyyhkeet, unipussit, matka potat ja matka syöttötuolit .

Itse olen edelleen ihastunut nuihin tossuihin ja skiphopin tuotteisiin. Nyt taas kyllä ihastuin nuihin kerhokasseihin! Hurjan söpöjä!

Tässä on meidän suosikit, tosi söpöjä kaikki, joo, osa on tyttömäisiä kyllä, mutta onhan tutuilla tyttölapsia, joille jotain nuista voisi hankkia. ;)
kuvat kerhomuksu.com


 Verkkokauppaan on kuulemma tulossa lisäksi käytännöllisiä tuotteita lapsiperheiden matkailua varten, niitä jäänki itse innolla odottelemaan, reissuja kun tulee tehtyä paljon.

Oletteko te törmäänneet aiemmin tähän verkkokauppaan? Mikä on teidän suosikki tuotteenne?

Kuvan tuotteet:

7 kommenttia:

 1. Ihanat noi leppis-kumpparit! Kiitokset tästä nettikauppavinkkauksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan pakko vinkata, kun tän löysin! Siellä oli myös sellaisia hauskoja matkapottia! :D

   Poista
  2. Tuli kirjoitettua toi eka komma väärällä tunnuksella mutta ei se mitään!

   Syvennyin nyt vasta ton kaupan tarjontaan ja tuollahan on vaikka mitä mitä me tarvittais, tai ainakin muka "tarvittais"! Täytyyköhän pistää rahaa palamaan.. :D

   Poista
  3. Paljon on myös sellaista mikä olisi meille tarpeen. Mä nyt vielä odottelen, että tulee lisää nuita matkustusta jeesaavia juttuja myyntiin ja katson josko vielä niissäkin olisi jotain. :)

   Poista
 2. Toi leppisreppu on ihan ehdottoman söpö! (:
  ..haha, ja noi leppiskumpparit kyllä kans! (; Mulla oli joskus eskari - kakkosluokka ikäisenä pallerona vähän tuon tapaiset, mutta ampparikumpparit! Ne oli niin hauskat, etenkin niiden tuntosarvien takia. (; ..tosin mulla ainakin ne tuntosarvet haurastui ja katkesivat käytön myötä.. :/
  ..ja on toi haireppukin kyllä tosi hauska ja ei varmasti kaikilla kerho/päiväkoti kavereilla tuollaisia ole!! (:

  VastaaPoista

Haleja <3