keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kahden päivän juttuja

Eilen meillä kävi vierailulla pitkästa aikaa koulukaverini Enna, sekä hänen ihastuttava koiransa Nemppu.Ennaan olen tutustunut amiksessa ekana vuonna, olimme samalla luokalla erikoistumis vuoteen saakka, mutta pidimmepä silti yhteyttä. Enna itseasiassa on yksi niistä harvoista, jonka kanssa kuulumisia vaihtelen enemmänkin. Terkut vaan sinne!

Tomas hieman alkuun vierasti Nemppu koiraa, mutta myöhemmin sitten jaksoikin nauraa koirien juoksemiselle ja leikkimiselle. Kyllä kieltämättä nauratti, kun Nemppu roikkui Laylan hännässä.
Mukavat kahvittelut oli, täytyy meidänkin saada aikaseksi lähteä pyörähtämään tuolla Turun suunnalla.

Illemmalla tuli pyörähtämään vielä Tomaksen isovanhemmat ja myöhemmin haettiin Katri töistä ja samalla napattiin läjä pahvilaatikoita mukaan.

Tänään taas saatiin sohvaan uusi osa, edellinen kun meni rikkipoikkisärki. Lisäksi ollaan täytetty niitä saamiamme pahvilaatikoita. Kummityttönikin oli hetken hoidossa, tai no pikemminkin leikkimässä Tomaksen kanssa. Kovasti Tomas yritti Auroralle höpötellä, mutta ei oikein tullut ymmärretyksi. Rakennettiin porukalla hienoja torneja legoista ja ajeltiin leikki autoilla.

Myöhemmin päivällä kun Tomas oli päikkäreillä, kuului hirveä rysähdys. Ekana mietin, että mitähän ihmettä, rymähtikö kaikki muuttolaatikot läjään.
Avasin kuitenkin käytävän oven, sieltä paljastuikin pleksin palasia, jäätä ja lunta. Kurkkasin portaikosta ylös ja kattoikkuna oli hajonnut, lunta ja jäätä oli joka paikassa, naapurit kiroaa ja ei muuta kun soittamaan huoltoyhtiölle ja putsaamaan käytävää naapureiden kanssa.

Onneksi naapurit ovat mukavia ja jeesasivat toisiaan. Jos olisi jääty vain odottamaan huoltoyhtiötä, olisi kaikki paikat kastuneet enemmän. Kerättiin vastapäisen naapurin kanssa pleksin palaset pussiin ja vietiin jää, sekä lumi meidän kämpän parvekkeen kautta pihalle. Tomi pääsi sitten myöhemmin moppaamaan lattiat.
Huoltoyhtiöltä kesti yli tunti tulla katsomaan tilanne. Toivottavasti tuo toinen ikkuna kestää.
Onneksi ketään ei jäänyt alle!

2 kommenttia:

 1. Kylläpäs oli huono sattuma tuon ikkunan kanssa. Onneksi kukaan ei tosiaan jäänyt alle eikä tullut sen suurempia katon romahduksia tms. Se se vasta oiskin ollut kamalaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, mutta onhan tuo odotettavissa, kun on tasakatto, eikä katolta poisteta lunta.. No tuolla nyt huoltomiehet pähkäilee, mites tää nyt hoidetaan.
   Vaikka naapureiden kanssa putsattiin käytävää ja kuivattiin mahdollisuuksien mukaan, alko ainakin meidän kerroksesta käytävästä laatat nousemaan ylös.

   Poista

Haleja <3