torstai 21. maaliskuuta 2013

Valio onni testailusta

Nyt meillä on testailtu kaikkia valion onni-puuroja, osa maistui paremmin, osa huonommin. Herkuiksi nousivat neljän viljan puuro ja omenakaurapuuro, vaikka tuo omenakaurapuuro onkin alkaen 8kk, maisteltiin sitä kuitenkin. Kummitytölleni taas maistuivat kaikki puurot hyvin.
Kokeiltiin myös muutamaa velliä, peruna-porkkana ja riisivelli olivat nuista ne Tomakselle parhaiten maistuvat.
Maistoin itsekkin puuroja, mielestäni ne eivät maistuneet teollisille, vaan lähes "oikeille" omatekoisille puuroille.Itseasiassa, tuli tuolla maalla ollessa paniikki illalla, puurojauhe loppui illasta ja kaupat aukesivat sunnuntaina vasta kahdeltatoista. Onneksi, saatiin sitten Siwasta haettua yhtä Onni puuroista! Sillä Siwassakaan ei ollut puurojauheita ja Tomas ei edelleenkään suostu syömään normaaleista hiutaleista tehtyä puuroa vaikka mitä tekisi. Mannapuuro sitten taas menee.Muilta olen lukenut, että puurot olisivat lämmitettyinä menneet liian löysiksi. Meillä kuitenkin puurot olivat juuri hyviä syötäväksi lämmitettyinä. Huoneenlämpöisinä ne olisivat olleet liian "tönkköjä" Tomakselle.

Täytyy sanoa, että olivat parempia kuin odotin.
2 kommenttia:

  1. oon itekin hurahtanu näihin valion onni-tuotteisiin ja Pikkutyyppi ei söis muuta kun velliä velliä ja velliä! Ihan superhyviä ja helppoja omastakin mielestä ja nui puurot on omaankin suuhun ihan ok. :)

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä hyviä syödä vaikka itsekkin, vaikken itse puuroista tykkääkkään, niin nää ois maistunut. Täytynee keitellä itselle puuroa ja kaivaa pakkasesta syksyn marjoja sekaan. Harmi vaan, että melkein kaikki marjat on jo mussutettu. :D

    VastaaPoista

Haleja <3