perjantai 15. maaliskuuta 2013

Uuteen kotiin

Laitoin viimein asuntohakemuksen menemään sunnuntaina ja jo maanantaina sainkin puhelun, että toiveisiimme sopiva asunto olisi vapaana.

Tähän saakka ollaan asuttu vuokralla asunnossa samassa asunnossa kuin opiskeluaikoina. Nykyinen asuntomme on 61 neliöinen kolmio. Tähän asuntoon meillä olis asumisoikeus tässä tuonne elokuulle 2014 saakka, mutta ei haluta viedä opiskelevilta ihmisiltä asuntoa.
Ei kuitenkaan toistaiseksi kumpikaan olla lähdössä opiskelemaan.

Käytiin katsomassa asuntoa, josta saimme tarjouksen. Ensin ei meinattu millään löytää paikkaa josta avaimet asunnolle saatiin, sitten ei meinattu löytää asuntoa. Hyvin meni siis.

Lopulta löydettiin asunto kun olin kiertänyt saman talon usempaan kertaan. Asunto on juuri remontoitu 66 neliönen 3h+k+kh+p luhtitalon toisessa kerroksessa. Ulko-ovesta astuessa oli jo jotenkin jännä fiilis, kun pääsin portaat ylös ja avasin eteisen oven tuli olo " mä oon nyt kotona".

Kierrettiin asunto rauhassa, tsekattiin kaikki mahdollinen ja lopulta jo suunniteltiin tavaroiden paikkoja, kyseinen asunto tuntui olevan kuin tehty meille. Juuri sopivan kokoinen ja näköinen. Toinen makkari toisaalta olisi saanut olla isompi, mutta se nyt menee Tomaksen huoneena ihan sopivasti.

Päätettiin kuitenkin, että nukutaan vielä yön yli ja mietitään asiaa. Aamulla soitin toimistolle ja sanoin, että kyllä me se asunto otetaan. Asunto on kylläkin kauempana keskustasta kuin nykyinen, mutta meillä on auto käytössä ja paikallisliikennekkin kulkee, joten mikäs siinä!
Nyt siis on vaan pakkaamista edessä.

Tänään haettiinkin ekat pahvilaatikot ja pakkailtiinkin jo jotain tavaroita ja astoita, joita ei hetkeen tarvita. Samalla saa tehtyä kivan siivouksen taas.

Tämä tulee myös hyvään saumaan, sillä muutto on 30.4, Tomaskin on tuolloin jo reippaat 8kk ja pääseekin sitten muuttamaan omaan huoneeseen suoraan. Päästään siis vapuksi & meidän 5v kihlajaispäiväksi uuteen kotiin. :)

Loppuun yksi kuva tulevasta kodista, pohjapiirros ja muistus arvonnasta!

Arvonta TÄÄLLÄ 20.3. saakka! Muistakaahan osallistua. :)

16 kommenttia:

 1. Voi ihanan näköinen pohja ! :) onnea !

  VastaaPoista
 2. Siellähän on nopeeta toimintaa, olispa meilläki.. Kuullostaa hirmu pieneltä kämpältä, ku meillä tässä 76 neliöö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. :) No tää nykyinenkin on meille sopiva ja tuossa on hurjat 5neliöä enemmän. :)

   Poista
 3. Voi vitsit ku kivan näköinen kämppä! Pakkaaminen on kyl tosi ärsyttävää, inhoon muuttamista, mut olis kyl ihanaa muuttaa isompaan ja Lukaski sais oman huoneen x)
  Kiva tää sun uus kursori, tulee hileet perässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä kiva munkin mielestä (ei me muuten ois varmaan otettukkaa. :D )

   Poista
 4. Iiks! Mistäpäin tää uus on? Onnea ja menestystä pakkaamiseen, se on aika haastavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukauna kaikesta ;) Laittelen fb:ssä viestiä tarkemmin. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mettään. :D En täällä nyt viitsi sen tarkemmin paljastaa tuota paikkaa, laittelen vaika fb:ssä viestiä. :)

   Poista
 6. Onnea tosi paljon kämpästä :)) !

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin! :) Näyttää ja kuulostaa kivalta.

  Meidän omistusasunto on vaivainen 60-neliöinen kolmio, mutta ihmeen hyvin tähän kuitenkin mahtuu :D Joskus asuttiin vuokralla 66-neliöisessä kaksiossa miehen kanssa ja siinä oli ihan liikaa hukkaneliöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Kyllä kummasti mahtuu kun käyttää neliöt järkevästi. :)
   Meilläkin tuossa uudessa asunnossa on tosi pieni toi toinen makkari, mutta iso keittiö, tässä nykyisessä taas on minimaalinen keittiö ja isommat makkarit. :D

   Poista
 8. Teehän sitten postausta teidän uudesta kodista! :) Mua aina kiinnostaa millanen kämppä on, kun tykkään sisustaa. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista

Haleja <3