lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tomaksen lemppari lelut

Tässä on kuvaa Tomaksen lemppari leluista, jotka kulkee aina matkoilla mukana. Nää on semmosia, joita ei koskaan saa jättää pois matkalaukusta. Ennen kulki mukana myös värikäs norsu, mutta se korvautui Iina-tädin ostamalla kännykällä!

Kuvasta löytyykin siis puinen kalan kuvalla varustettu helistin, jonka Tomas sai joululahjaksi Sonja tädiltä. Sydämmen mallinen purulelu ja Iina tädin ostama kännykkä, kännykästä kuuluu kolme erilasta ääntä nappeja painamalla.Kotona lempparileluihin kuuluu, lelukaaren ja kävelytuolin lisäksi, rölli tietokone, tornilelu puhuva koira, erilaiset helistimet ja kirjat.
Unileluna Tomaksella on pikku Nellalta saatu sammakko pehmo ja mummilta saatu pupu.

Kaikki värikkäät ja äänelliset lelut on ihan suosikkeja, sekä etenkin Iina tädiltä jouluna saatu muumi "äänikirja" .

Mitkä ovat olleet teidän lemppari lelujanne lapsena? Entä lapsienne?

Oma suosikki leluni lapsena, on ehdottomasti ollut kummitädiltä saamani valkoinen pupu tai eräs "Leo leijona", jotka ovat edelleen tallessa vanhempieni luona. Tietysti myöhemmässä vaiheessa myös legot, ponit, barbit, nukkekoti ja kaikki monet kymmenet pehmolelut ovat myös tallessa ja hyvässä muistissa! :)

6 kommenttia:

 1. Leo leijona! :D Haluun sellasen Leolle ;)

  VastaaPoista
 2. Niilolla on samalainen telefooni! :)

  Lempparileluja taitaa tällä hetkellä olla IKEAn palikkatalo, sinne on mukava pudotella palikoita, kun kuuluu hauska ääni ja dublon sirkusukkohahmo. Kissan onkilelua myös raahataan joka paikkaan. :D

  VastaaPoista
 3. Leevillä samainen luuri ja on ollut kovassa käytössä! :)

  Muita lemppari leluja on kaikki traktorit mitä löytyy 5 kpl, A kun kotiuttaa yleensä kauppa reissulta jonkun uuden traktorin. :D Tekee kuulema kone miehen pojasta, kun itekki on.. ;)

  Dublo-legot on nyt tullut myös erittäin kovasti leikkeihin ja tykkää leikkiä myös sellasilla "pala peleillä" joissa on niitä kaikkia eläin hahmoja jotka pitää osata laittaa paikoilleen.. :)

  VastaaPoista
 4. Vois tehä itekkin tälläsen postauksen jossain vaiheessa. :) Kiva idea!

  VastaaPoista

Haleja <3