perjantai 29. maaliskuuta 2013

Syömälakko


 
Kuvassa kaksi vasta herännyttä. 

Aamulla sainkin nukkua jopa kahdeksaan saakka, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Katsottiin muumeja ja muutenkin aamu on ollut rento. Tomas ei suostu syömään puuroaan, eikä muutakaan, eilen sama juttu päikkäreiden jälkeen. Taas pientä syömälakkoa havaittavissa. Kahteen kertaan yritetty, mutta ei.
Kokeillaampa kuitenkin syöttämistä taas kohta uusiksi.

Ihan on tädin poika Tomaksesta tullut, vaikka S meille eilen vasta tulikin. Kokoajan pitäisi saada olla S:n sylissä tms. Hupsu poika. Ehäpä pian se ruokakin maistuisi niin päästään keinumaan!


4 kommenttia:

 1. Meillä sama nyt ollu 3 päivän peräkkäin syömälakkoo :( ja päikkärilakkoo ! Suostuu puurost syömää n. 4lusikallist ja sit ei suu aukee enää ja samoin on jokasen ruoan kans.. Toivottavast koht se suu aukeis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu koitettiin vielä pariin kertaa tarjota, mutta ei. Taitaa olla poitsu täällä taas maitokuurilla, kun se vain kelpaa. Sain menemään kyllä onneksi vajaan purkillisen mangososetta. Toivottavasti lounas maistuu paremmin.

   Poista
 2. Meillä on kans noita syömälakkoja aina silloin tällöin. Tänä aamuna kieltäydyttiin aamupuurosta. Rinta on meillä se mikä kelpaa kaikista parhaiten.

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi kiva blogi! tykkään :)

  www.whoami-life.blogspot.fi -> liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäät!

  VastaaPoista

Haleja <3