keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ryömitään

  photo 4a1d35d5-9441-4bdd-a8b7-ef8a51543f34_zpsebc11c48.jpg

Tomas oppi ryömimään maanantaina kunnolla(ei siis samaa "etana vauhtia vahingossa", kuin aiemmin"), joten sitä on kovasti harjoiteltu viime päivät.
Facebook:iin tästä laitoinkin videon, vaikka hirman hitaasti siinä meni.
Tuo kuvassa oleva auto, on tullut Tomaksen lemppariksi, vaikkei pieni sillä itse saakkaan vielä leikkiä kovi, ettei renkaat päädy suuhun. Tomaksen enolta tämäkin auto on saatu, samoin kuin lähes kaikki muutkin meillä olevat autot, niitä on vielä tulossa lisääkin.

Tiistaina käytiin päivystyksessä ja vasemasta korvasta löytyi tulehdus. Ihmekkös tuo kun kitisytti.
Tomas oli oikein ihana lääkärissä, otti lääkäriä kädestä kiinni, kun lääkäri kuunteli sydäntä ja keuhkoja. Taas sai poika kovasti kehuja hoitajiltakin. Varmaan piristää päivää pienten potilaiden hymyt.

Mä niin toivon, että tulehdus menee kerralla ohi, eikä tule mitään kierrettä, kuten mulla pienenä.
Muuten tuota tulehdusta ei olisi edes epäilty, mutta kun kitinää tuntui riittävän ja korvaa piti rassata jatkuvasti, niin lähdettiin käyttämään näytillä.

Nyt kun Tomas pääsee jo liikkumaan itse, onkin ollut hauska seurata etenemistä. Välillä ei sitten millään meinaa muistua, että miten sitä liikuttiinkaan ja välillä mennään kovaa. Etenkin koiran perässä.

Tomas myös yritti ilmeisesti keksiä miten pääsisi sohvalle kun kovasti lattialta kurkotteli ja kopsautti päänsäkkin sohvan reunaan pariin kertaan. Ei se menoa haitannut.

Me ollaan taas ravattu lenkillä ja käytiin hakemassa vähän lisää maaleja, kun on pieni projekti meneillään. Saapi nähdä milloin tulee valmista.

Tänään taas olisi menoja joka suuntaan, saas nähdä taas, ehtiikö kaiken.

2 kommenttia:

  1. Voevoe, meillä tuota ryömimisen jaloa taitoa vasta harjoitellaan. Odotanpa jo kauhun hiki otsalla sitä päivää, kun tuo meidänkin junioriliigan kansalainen keksii sen kuinka eteenpäin päästää. Veikkaanpa että silloin taitaa olla rauhalliset kahvikupistelut ja vauvan rennot lattialla pötköttelyt historiaa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siinä käy, meillä saa etenkin Laylan luut nostaa kauas ulottumattomiin, kun ne on semmosia mitä Tomas yrittää heti lattialle päästessään saada! :D

      Poista

Haleja <3