sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Reissusta ja eilisestä

Tässä olisi nyt pläjäys reissustamme maalle.
Siellä vierähti taas tovi, lähdimme keskiviikkona ja palailimme lauantaina takaisin kotiin.
Tuona aikana sattui ja tapahtui vaikka mitä.

Keskiviikkona kirjoittelinkin tapahtumista.
Torstaina raivailtiin tehtiin ruokaa, saunottiin, lenkkeiltiin ja paistettiin makkaraa takassa, kun Saku halusi. Saku kuitenkin nukahti ennen kuin nuo oli paistettu joten ne jäivät syömättä.
Yöllä vanhempani tulivat kotiin risteilyltä. Tuliaisiksi toivat herkkuja, hajuvettä, vaatteita ja juomia. Tomas sai Harley Davidson hupparin koossa 92cm, tuo on pientä kokoa, joten saadaan alkaa varmaan käyttämään sitä 80cm vaatteiden kanssa.
 photo 06fecca2-d520-4af7-9552-e4f63ec93c79_zps90a96d6c.jpg

 photo 6c5e1ba7-4008-4c6b-ae46-1a20758e4e5c_zpsc5e863ca.jpg
Perjantaina hengailtiin vain kaikessa rauhassa, vietettiin aikaa Sakun kanssa ja  remontti tyypit kävi laittamassa kaappeja. Mun vanha hoitotäti kävi myös tuolloin vierailemassa.
Myöhemmin meille tuli kunnon sanaharkkaa isäni kanssa ja ei sittennyhtään kiinnostanut olla siellä enää, eipä ole tuon jälkeen iskästä kuulunut, toivottavasti pohtii asioita toden teolla.
Sillä minä en halua, että Tomas viettää aikaansa hänen kanssaan, jos tapoihin ei tule muutosta.

 photo b734460e-a9dc-4ac2-a0f8-39ec8886463b_zpse9ca4275.jpg


 photo ccf18a8e-dc0e-489e-88c4-b3d890ae9a8c_zps15762130.jpg


 photo 2de339b3-c426-49ad-82a3-f449ade32463_zps978a2be2.jpg

Iltäpäivällä lähdettiin anoppilaan ja hössötettiin siellä. Sain myös hajotettua uusimmasta laukustani vetoketjun, mutta mitäpä tuosta, suutari korjaa sen helposti.

Illalla kun saatiin Tomas nukkumaan, käytiin kavereiden kanssa ajelemassa. Taas kerran huomasin, että taidan olla vähän tylsää seuraa, sillä ikävöin vaan jatkuvasti Tomasta. Lähdettiinkin siitä sitten muutaman tunnin jälkeen takaisin anoppilaan, höpöteltiin siinä hetki ja paineltiin nukkumaan kaikki. Pahoittelinkin kavereille tätä mun tapaani, mutta olivat oikein ymmärtäväisiä kaikki. Onneksi.


Lauantaina sitten oltiin alkuun anoppilassa, josta suunnattiin Tomin mummolle ja siitä omien vanhempieni kautta kotiin Jyväskylään.
Oli kyllä ihana tulla kotiin, Tomaksen kanssa nukuttiin automatkalla tunnin verran molemmat ja kotiin tullessa leikittiinkin koko ilta ja Tomas nukahti reippaasti itse omaan sänkyynsä.

Illalla alettiin ajoissa nukkumaan, mutta myöhemmin soi puhelin ja täytyikin lähteä katsomaan yhtä alaikäistä tenavaa, joka oli juonut itsensä hirveään kuntoon. Kaksi taikka kolme tuntia taisin siellä vahtia ja miettiä soittaako lanssi vai ei. Onneksi tuo nuori poika virkosi siinä ja saatiin juotettua vettäkin.Välillä täytyi vähän läpsytellä poskiakin.
 Painelin sitten kotiin nukkumaan takaisin, kun kämpän isäntä lupasi valvoa tätä poikaa loppu yön.
Nyt aamulla tuli puhelu, että kaikki ok sielläkin. Hyvä!

Onko muita, jotka ovat rehellisesti mielummin kotona lapsensa kanssa(vaikka lapsi vain nukkuu), kuin joku ilta menossa?

Mulla on varmaan napanuora edelleen yhdistettynä Tomakseen, kun en millään haluaisi edelleenkään olla pojasta hetkeäkään erossa..:D

10 kommenttia:

 1. Mulla on pieni ongelma lähtee välillä johki.. ainaki mihin liittyy alkoholi, haluisin pitkästä aikaa päästä nollaamaan, ajelemaan autolla ja kuunnella musaa kavereiden kanssa, pitää hauskaa :) Mutta oon niin arka lähtemään, vaikka tiedän, että mies&Valtteri pärjää kotona, jos poika nukkuu, mutta silti, mä oon aina yleensä se kuka nousee sen tutin laittaa suuhun.. jos sitte kun on vähä lämpimät ilmat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jospa sillon. Mä oon nyt huomannut, että mä en edes halua lähteä. En edes istuskelemaan vaan autoon kavereiden kanssa illalla. Ei kiinnosta ottaa yhtään. :D
   Oon paljon mielummin Tomaksen kanssa. :D
   Vähän oon tylsä!

   Poista
 2. On muuten aivan ihana takka ♥ Porukoilla on kans tosi ihana takka, täytyy joku kerta napata kuva siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo takka on ihana ja ihan uutukainen! :)

   Poista
 3. Ihanaa kun saa olla kotona, eikä tarvitse lähteä rientoihin! Mitä tarkoittaa ajelemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajelemassa autolla, Tomi oli kuskina muutamalle kaverille, niin ajeltiin sitten ees taas pikkukylien väliä. :D

   Poista
 4. Kuka joi ittensä tuohon kuntoon? :o huhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En henkilökohtaisesti tunne koko tyyppiä, mutta menin jeesiin joka tapauksessa kun apuun soitettiin. Onneksi tultiin eilen kotiin koko porukka niin pääsin jeesaamaan. :)

   Poista
 5. Harmi, jos isäsi kanssa ette saa asioita sovittua. Ainahan se on huono, jos ei pappaansa nää, mutta joskus se on vaan parhain ratkaisu niin.

  Joskus itsekkin oon mieluummin kotona, mutta aika useesti tekis mieli johki lähteäkkin. Ei tosin mihkään baariin vaan esim. syömään tai muuten vaan kaupungille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään käydä Tomaksen kanssa kaupungilla :)

   Poista

Haleja <3