lauantai 30. maaliskuuta 2013

Reissua

Shoppailu kaupungissa vaihtuikin Tuurin reissuun. Koko päivähän siellä meni ja porukkaa riitti. Itsehhän en ylläri pylläri löytänyt itselleni muuta kuin yhden muumimukin, en kyllä itselleni mitään ehtinytkään katsoa.  S:lle ostettiin sitten vaatetta ja leffa. Tomaksellekkaan en mitään löytänyt, joten uusi shoppailu reissu on tehtävä sitten kaupunkiin, kunhan joutaa viitsii.

Koska reissulla meni niin pitkään, tultiin maalle yöksi, Tomaksen mummo, pappa ja eno ovat mökkeilemässä, toinen täti poikaystävänsä kanssa ajelemassa ja yksi täti S meidän kanssa täällä, meni toisin nukkumaan jo reilu tunti sitten.

Mummolassa Tomas suostui jopa syömään, toisin kuin kotona aamulla ja aamupäivällä. Huonolla syönnillä siis on poika edelleen. Ehkä huomenna jo ruoka maistuu paremmin, toivotaan.

Laitettiin takkaan tuli ja hengaillaan, Tomas nukkuu, vaikkei ensin millään olisikaan malttanut, kun koiria piti katsoa.

Huomenna ehkäpä palaillaan sitten kotiin, saa nähdä. Nyt vaan rentoudutaan.

Muuttoon on enää kuukausi! Enhän mä sitä yhtään ole täällä vielä fiilistellytkään. Lasken vaan päiviä siihen..
Siinä muutaman kilsan päässä on myös Liikuntakeskus Linea, sinne on sitten päästävä! Sivuilta tsekkailin ryhmäliikunta tunteja jo valmiiksi, hirmu kivoilta kuulostaa kaikki. Tomikin lupasi vahti Tomasta aina kun haluan salille tms. Jee!

Unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3