maanantai 11. maaliskuuta 2013

Päivän touhuja

Tomas nukkuu isänsä kanssa yhteisiä päikkäreitä, joten on oikein hyvä hetki kirjoitella vähän päivän kuulumisia.
Tänään on todistettu aamusta kovaa ryömimisen opettelua ja jopa parin metrin onnistunutta ryömintääkin! Jee! Ehkä Tomas lähi viikkoina lähtee ryömimään kunnolla.
Tomaksen ekojen päikäreiden jälkeen päästiin todistamaan koiran ja lapsen keskeisiä leikkejä.
Layla leikki possullaan olkkarissa ja Tomas oli röllitietokoneen kimpussa vähän matkan päässä. Sitten Tomas huomasikin Laylan ja heti piti yrittää saada Laylan possu itselleen. Toistaiseksi Layla voitti tämän vetoleikin, vaikkakin kohteliaasti tarjosi aina uudelleen possuaan Tomakselle.

Myöhemmin päivällä lähdettiin ulos ja soitettiin kummityttö äitinsä kanssa mukaan.
Tomas pääsi kokeilemaan keinua ekaa kertaa ja liukumäestäkin laski muutaman hassun kerran.


Suunniteltiin tässä myös, jospa lähdettäisiin perheen voimin käymään uimahallissa taikka kylpylässä. Tomaskin pääsisi ekaa kertaa isompaan altaaseen kuin tuo vanna. Poika viihtyy vedessä muutenkin hurjan hyvin, joten miksei sitten uimassakin. Tänään sovitettiinkin uimapöksyjä Tomakselle ja hyvin sopivat, pitää muistaa käydä ostamassa vain uimavaippoja.

12 kommenttia:

 1. Mä kans haaveilen kylpyläreissusta poitsun kanssa! Meiltä taas uimavaippoja jo löytyy, mutta vielä pitäis ostaa uikkarit. :)

  Huippu tuo Tomaksen tukka! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo hiukset on kyllä tosiaan hauskat, mutta menee takkuun herkästi ja jos ne on suorassa tuosta edestä, niin sitten on melkein silmillä. :D

   Ei muuta ku kylpylään vain! :)

   Poista
 2. Uimavaippa on kyllä täysin turha ostos, uimapuku jossa on kireät lahkeet ajaa saman asian ja on paljon mukavampi vauvankin päällä. Kakkavahingon sattuessa kun allas tyhjennetään kuitenkin hygienisyistä, oli vaippaa tai ei. -J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomaksella on uimahousut, mutta kuitenkin haluan ostaa nuita uimavaippoja. Haluan testa millaisia ne ovat. :)

   Poista
  2. Niitä uimavaippoja saa ostettua sieltä kylpylästä ainakin paikan päältä, jos ei kokonaista pakettia halua ostaa. Maksaa euron pari kappale.

   Poista
  3. Kiitti tiedosta! Täytyypä sitten katsoa josko ostaisi sieltä! :)

   Poista
 3. Hitai jos laittais tuon teidäb muksun tokan kuvan ja meidän muksun vieekkäin, vois niitä luulla sisaruksiksi. Apua :D

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo keinukuva! :) meilläkin ois tarkoitus piakkoin mennä testaamaan keinumista, kun vaan sais aikaseks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin nää keinukuvat heti ku laitoin Tomaksen keinuun, joten kaikki kuvat oli tommosia "en hymyile" kuvia. Lopussa sitten vaan nauro keinussa - eikä tietenkään kameraa ollu enää lähellä. :D

   Poista
 5. eikö Tomi ole missään töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tällä hetkellä, kun on työttömänä.

   Poista

Haleja <3