sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Päivää


Ihana ulkoilu sää! Käytiin heti aamsta kävelyllä koko porukka, poikettiin myös laskemaan liukumäkeä Tomaksen kanssa. Ennen ei Tomas olekkaan liukumäessä ollut, joten tämä oli eka kerta ja kyllä pojalla oli suu hymyssä!
Kotiin päin tullessa törmättiin pariin poniin, kun läheisen koulun pihassa on ilmesesti jokin ulkoilu tapahtuma. Sen verran paljon oli alakoulu ikäisiä lapsosia.

Tuossa kuvassa esiintykin tuo perjantaina ostamani lippis. Se on kyllä kiva, vähän nauratti eilen kun laitetiin lippis ja arskat pojalle päähän. Näytti niin paljon vanhemmalle.

Toi mun pikkumuru on kyllä ihana.
Nyt on opittu teko yskä, teko itku ja etentistä kovempi kiljuminen, sekä hyyyyyyyyyhyyyyy kitinä kun ei kaikki mene niinkuin itse poika haluaisi. Tekoitku on ehkä hauskin, kun ensin muka itkee ja sitten hetkessä nauraakin. :)
Poika on myös nopeasti turhautuva, tulistuva, leppyvä ja kutiava.

Nyt Tomaksella taitaa olla väsy tai muuten vain tuntuu ärsyttävän, kun taas alkoi tuo tuttu kitinä.
Ei muuta ku lukemaan taas kirjaa, jos Tomas sillä leppyis. :)

3 kommenttia:

 1. Voi onko nuo aurinkolasit ihan "oikeat" eli sellaiset jotka suojaa kunnolla silmiä? Jos on niin mistä oot löytänyt? Oon etsinyt tuollaisia ray-ban-mallisia joka paikasta mutta ei tahdo löytyä :( Pitää varmaan itse tyytyä babiatoreihin kun en mitään julboja tms. ainakaan halua :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on. Nuissa on 100% uv-suoja. :)
   Nuo on ostettu joskus viime kesänä, mutten nyt muista mistä.

   Lindexillä oli muistaakseni kivan näkösiä aurikolaseja muksuille, kun viimeksi kävin. Niissäkin laseissa joita siellä oli, on 100% uv-suoja. :)

   Poista
 2. Just noi samat lasit viime kesänä ostin Lindexistä Valtterille ja ne on hävinnyt!!! harmittaa ihan mielettömän paljon :(( eikä niitä enää myydä siellä..

  VastaaPoista

Haleja <3