sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Päivä ja pieni ihme


Ihanan aurinkoinen päivä alkoi meillä jo seitsemältä tänään. Tässä ollaan siis ehditty jo touhuta vaikka mitä. Serkkutyttökin on synnärillä ja odotan kovin jännittyneenä tietoa milloin pikkuinen on syntynyt. Tomas saa uuden pikkuserkun ja mä pääsen myöhemmin sitten nuuskuttamaan vauvaa.

Me ollaan siivoiltu, vaunuiltu, leikitty, käyty kaupassa, lohdutettu pientä joka kolhii itseään yrittäessään nousta ylös jokaista asiaa vasten. Layla on nauttinut auringosta kovasti ja mä olen saanut myytyä lähes kaiken mitä pistin aiemmin myyntiin.

Pakattukkin ollaan taas muuttoa varten, vaikka siihen on edelleen reilu kuukausi. Toisaalta, hyvä aloittaa ajoissa, niin ei ole sitten hoppua ensi kuussa. Nuo sisustustarratkin voisi napata pois jo seinistä, mutta antaapa niiden olla vielä.

Seuraavaksi kai olisi vuorossa kokkailua, haettiin kaupasta leivonta juttujakin, jospa jotain pientä kivaa leivottaisiin tässä joku päivä.

Mä vaan odotan innolla, että tuo lumi sulaa pois ja kevät väistyisi kesän tieltä.
Kesäksi ollaan suunniteltu jo muutamia reissujakin. Suunnitteilla on museossa pyörähtämistä, vesieläinpuistossa käynti, kotieläinpihalla vierailu, tivolli ja sirkus, ehkä myös korkeasaaressa voitaisiin pyörähtää jossain vaiheessa. Kuulostaa kivalle. Vaikkei Tomas nuista hirveämmin vielä tajuaisikaan, niin ompahan jotain uutta ihmeteltävää. Kotimaan matkailua siis luvassa. :)

Joko muut ovat suunnitelleet kesälle menoja?

EDIT: Tomaksen pikkuserkku syntyikin jo vauhdilla ! JEE! 
Onnea Hilu, Juha ja Jonttu! <3

3 kommenttia:

 1. Korkeasaari ja Lintsi on ainakin suunnitelmissa :)

  VastaaPoista
 2. Meidän reissu on suunniteltu niin, että kaikki on matkan varrella kun mennään johonkin. :D
  Kun lähdetään meiltä ajelemaan maalle käydään museossa- seuraava pysähdys on vesieläinpuisto- mummola-toinen mummola- kotieläin piha- tivolli- sirkus ja lopuksi mahdollisesti se korkeasaari. :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä kivalle nuo teidän kesäsuunnitelmat. :) Me ei olla vielä suunniteltu mitään. Jossain eläinpaikassa vois kyllä käydä ainakin. Kunhan ensin tiedetään millon avomiehellä on loma niin sitten voi suunnitella paremmin. Tosin me varmaan käydään Tuurissa ja ehkäpä jopa kahdestaan ja ollaan yksi yö siellä. :) Avomiehen porukat lupas ottaa Alisan hoitoon siksi aikaa. Jää nähtäväksi miten se toteutuu.

  Syntyikö tyttö vai poika Tomakselle kaveriksi? :)

  VastaaPoista

Haleja <3