lauantai 9. maaliskuuta 2013

Naistenpäivän virkistymistä ja aamua

Ai että, eilen oli oikein lystiä!
Ensin vieteltiin mukavaa päivää kotosalla ja päivällä lähdin Susamurun kanssa sinne kaupungille! Oli kyllä oikein virkistävää, vaikka vähän ikävöinkin Tomasta. Noh, pakko se on joskus itselleenkin aikaa varata.

Käytiin tosiaan leffassakin, 21 tapaa pilata avioliitto oli valintamme. Mentiin vielä päivänäytökseen ja liput olivat vain 7€. Olin ekaa kertaa tuollaisessa isossa salissa tuolla. Aiemmin kaikki näytökset on ollut niissä vähän pienemmissä saleissa.
Leffa oli hyvä, viihdyttävä, hauska ja hieman surullinenkin, mutta tykkäsin.

Oon nyt käynyt alkuvuoden aikana kaksi kertaa elokuvissa ja molemmilla kerroilla katsomassa suomalaista tuotantoa. Yleensä en näitä kotimaisia katso, mutta niin tämä kuin vuonna 85 olivat molemmat katsomisen arvoisia.

Leffan jälkeen jäätiin kiertelemään vielä kaupungille ympäriinsä. Olin laittanut pitkästä aikaa korkkarit jalkaan ja voitte vain kuvitella miltä se kävely tuntui loppu vaiheessa.
Löysin itselleni neuleen, Tomakselle lippiksen ja Tomille lukemista ja kummitytölle nimppareiksi paketin, vaikkei tarkoitus ollutkaan shoppailla lainkaan. Noh, joskus saa vähän hemmotella kaikkia.

Kotona korkkarit lensi nurkkaan ja jalkoja somistaa kauniit rakot. Oli tuo nuiden rakkojen arvoistakin.
Oli ihana päästä juttelemaan tyttöjen juttuja ja viettämään aikaa kaksin. Sovittiinkin, että mennään kyläilemään Susamurulle tässä lähiaikoinakin. Ensiviikolla olisi suunnitelmissa lähteä sitten Tomin kanssa viettämään laatuaikaa, leffan tai keilaamisen merkeissä.

Tänään aiotaan viettää taas yksi mukava päivä ja luoda paljon ihania muistoja. Aamu alkoi puurotaistelulla, Tomas ei suostunut syömään edes sosetta aamulla, joten maitoa sitten tilalla. Pariin kertaan yritin puuroa tarjota(käytiin välillä touhuamassa muuta), mutta ei niin ei. Nyt Tomas vetelee päikkäreitä ja mulla olis edessä siivoilua, sillä Tomin porukat tulee käymään. Ennen sitä pitäisi vielä ehtiä käymään kaupassakin.

Meillä on ollut tavoitteena nyt, että ruokakauppaan saa mennä 60€ viikossa, se piti loistavasti ainakin tämän ensimmäisen viikon, sillä rahaa jäi vielä ylikin. Tuohon 60€ hintaan sisältyy kaikki pesuaineet, ruoat, vaipat, koiran herkut jne. Olen tyytyväinen.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sullakin on siis tuo ruokakaupparaha tavoite. :D Mää en vielä sitä aatellu ottaa käyttöön, mutta ehkäpä ens kuussa vois ajatellakkin niin. Ois kyllä hyvä saada vähän karsittua kuluja. En vaan tiiä kyllä miten se onnistuu. Tuntuu aina, että jokainen asia mitä ostan niin on aikalailla tarpeellista.

    VastaaPoista
  2. On joo. :D Pakko testata kun huomattavasti tuollainen pienentäisi menoja. Nyt tää eka viikko tosiaan sujui hyvin. Tänään alkoi uusi viikko ja käytiinkin kaupasssa, saa nähdä miten hyvin saadaan sumplittua kaikki. Nyt kun meni jo suurin osa tuosta rahasta(n.40€) kun ostettiin vaikka ja mitä. Mm. Tomakselle uusi puurokulho, lasipullo, pääsiäiskoristeita, yleispesuaineetta, ruoat jnejne. :D
    Lisäksi huomasin, että heti kun on aika tehdä taas soseita, menee rahaa enemmän kauppaan, mutta kuitenkin paaaaaljon vähemmän kuin että ostaisi kaupasta valmiina. :)

    Meillä ostetaan aika paljon myös sitä "turhaa" ja itseasiassa meillä on mennyt aika paljon ruokaa tonne bioskaan.. Joten nyt kun on suunnitellut mitä milloinkin syödään, ei tule ostettua ns. ylimääräistä joka päätyisi suoraan pakkauksesta hävikkiin.

    VastaaPoista

Haleja <3