sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Mummola potta

Maalla käydessämme, toi vanha hoitotätini meille takaisin muutamia juttuja, joita jätettiin heille kun koko sisarskatras oli tarpeeksi vanhoja hoidosta pois jäämiseen. Nyt kuitenkin hänelläkin on jo niin "isoja" hoitolapsia, ettei tarvitse enää niitä.
Hän kotiutti sitten, ensisukset, mopon, apupyörät(pyörän jo aiemmin) ja potan.
Mun oli pakko teille kuvata tuo mullakin ollut potta, joka nyt sitten on mummolassa, mummola pottana odottelemassa sitä aikaa kun Tomas alkaa pottailemaan. Pitäisi jostain löytää vyöt tuohon vielä.
Tää on ostettu joskus 90-luvulla( ehkä vuonna '92 tai '93).
Löytääköhän jostain uudet vyöt vielä?
Ja kyllä, potta on desifioitu monen monta kertaa. :D
Kotiin meillä on myös valmiina potta, jonka Tomi osti Tomaksen ollessa noin 5kk ikäinen(?)


14 kommenttia:

 1. Miksi vyöt? Ajattelitko aloittaa jo nyt pottailun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ajatellut aloittaa vielä hyvään toviin pottailuja. En usko, että Tomas siitä vielä sen kummemmin tajuaisi.
   Tuohon pottaan on aiemmin kuulunut vyöt, ja mielestäni se olisi siistimmän näköinen niiden kanssa. Eli ihan vaan tämmöinen ulkonäkö kysymys. Toisaalta pärjäähän niitä ilmankin. :D
   Tuo kuvan potta on siis Tomaksen mummolassa.

   Poista
  2. Aijjaa, ainahan ton visuaalisen puolen tärkeyden ymmärtää! ;) Ja tosiaan, eihän niitä vöitä muuten tarvitse, jos lapsi on jo hiukan isompi... :)

   Poista
 2. Aahaha onko tää se mistä mullekin kommentoit! :DD kunnon retro, kelpais meillekin!! Vyöt ois kyllä mukavat jos löytyis :)

  VastaaPoista
 3. voi tytot ei 90 luku ole retroa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä sinulle, mutta minulle. :)

   Poista
  2. Ihanpa kiusallani nyt valaisen vähän wikipedian antia;

   "Retro tarkoittaa aiempien vuosikymmenten tyyliä, muotia tai muuten vanhan tuntuista ainesta, jota sovelletaan uudelleen nykyaikana. Myös verbiä "retroilla" käytetään."

   :)

   Poista
 4. Just satuin cittarissa iskemään silmäni kyseiseen Björnin pottaan ja vertasin hintaa muihin niin 30e potasta on aikas tyyristä, onhan uusi aina uusi mutta meille kelpais ihan tavallinen muutaman euron pytty sen aikaa mitä sitä tarvitaan :D sitten siirrytäänki taas pöntölle johon ostettava reiän pienentäjä (tai mikä lie oikea nimi sille :'D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne uudet nykyään myynnissä olevat on kyllä aika tyyriitä, mitä itsekkin selailin netistä etsiessäni niitä vöitä. :D

   Poista
 5. Me päädyttiin tällaiseen luomupottaan http://kidster.fi/muut-hoitotarvikkeet/ekologinen-becopotty-potta-natural. Tuo on maatuvista aineista tehty ja me meinataan sitten haudata se puutarhaan potta-ajan päätteeksi - hyvä "ison pojan" rituaalijuhla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin tuohon samaiseen pottaan aiemmin, kun selailin eri sivustoja. Tuo kyllä kuulosti tosi mielenkiintoselle. :)

   Poista

Haleja <3