torstai 28. maaliskuuta 2013

Löpinää

Mikä on parempaa kuin ulkoilu, musiikki, oma hymyilevä muru ja sen isi, auringosta nauttiva koira ja pian vierailulle saapuva sisko? Ei mikään.

Ajatella, että minä, äiti-ihminen-Suvi, joka nautin ennen pitkään nukkumisesta, nautin nyt aamuherätyksistä, jopa niistä viiden herätyksistä.
Toki nautin myös niistä aamuista kun saan nukkua pitkään, mutta silloin päivästä puuttuu ne pienen murumme kanssa vietetyt mukavat hetket. Aika hmm.. No, mutta mä tykkään herätä ajoissa nykyään, ehtii päivässä tekemään paljon enemmän. On paljon virkeämpi ja saa imettyä itseensä kaiken energian tuosta kevät auringosta.

On mukava leikkiä pojan kanssa lattialla millä milloinkin, on mukava lueskella pojalle kirjaa, kun hän kuuntelee ja katselee sivuja ihmeissään, välillä vilkaisten minua ja väläyttäen hymyn. On mukava hupsutella ja hölmöillä. Ihana kun meillä on hänet.

Koirakin on ihana. Joka aamu tulee pieni karvaturri viereen ja kaipaa rapsutuksia, jonka jälkeen lähteekin katsomaan mitä Tomas touhuaa, tämän jälkeen koira sipsuttaan sinne missä aurinko paistaa.
Aurinkoisimmat paikat meillä on kotona aina varattu.

Nyt taidan alkaa valmistautua lähtöön, sillä taas mennään. Pikkusiskon bussi on täällä kuuden pintaan ja  pitänee käydä hakemassa vielä jotain pientä kivaa illaksi.

Päivällä käytiin jo prismassa, jossa oli muuten muitakin, haettiin pääsiäis suklaat siskolle ja veljelle. Tomaskin oli ekaa kertaa oikeissa kärryissä istumassa. Tykkäsi.

Miten nyt tuntuu sille, että kaikki on ihanaa. Olkaa tekin!

Ihanaa, mukavaa, mahtavaa ja hauskaa iltaa kaikille!


1 kommentti:

  1. Joskus vaan tulee tuo fiilis ja se niin parhautta! :) Jos sitä ei tulisi niin voisi ajatella, että silloin kaikki ois päin peetä. Ihanaa, että teillä on asiat hyvin! :)

    VastaaPoista

Haleja <3