maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kuulumisia
Lähdettiin taas käymään landella, oltiin pari yötä mun vanhempieni luona, heillä oli käymässä myös enoni ja serkkuni. Meitä oli sitten vähän isompi porukka koossa. Oli kyllä huippu kivaa nähdä enoa ja Jappea pitkästä aikaa. Meidän matka landelle kesti tavallista kauemmin, kun 30km ennen perille pääsyä pitikin kääntyä tekemään 90km lenkki, kun piti hakea enon vara-avaimet omalta mummoltani. Eno kun oli fiksuna jättänyt avaimet autoon ja ovet oli lukossa.

Viime yö, oli kyllä noh, erilainen. Tomashan on nukkunut vajaan kuukauden 12h unia, heräämättä. Viime yönä sitten heräili noin tunnin välein. Ilmeisesti siksi, kun tutti oli tippunut. Tomas on myös lopettanut kokonaan tuttipullon syönnin tässä viikko tai kaksi sitten. Enää se ei vaan kelpaa. Nesteet menee sitten nokkamukin, lasin tai mukin kautta kaikki.

Tänään aamulla lähdettiin Tomin mummolle, jossa oltiin muutamat tunnit. Mumpsi oli sitten taas kokkaillut kunnolla, joten syötiin lounasta siellä, Tomas tykkäsi hurjasti olla isomumpsin luona kun sai touhuilla ja etenkin, kun sai olla isomumpsin sykyssä paljon.
 Isomumpsin syliin nukahtikin sitten toviksi.

Sietä  lähdin kangaskauppaan ja siitä sitten Tomin vanhemmille.
Täällä ollaan oltu nyt, Tomaskin simahti vähän jälkeen kahdeksan ja me päästiin saunomaan taas.

Me varmaan käytetään kaikki molempien porukoiden saunapuut, kun joka päivä saunotaan. :D

Nyt hölläillään ja nautitaan olosta, huomenna lähdetään takaisin kotia kohti.

Kivaa alkanutta viikkoa! 

1 kommentti:

Haleja <3