torstai 14. maaliskuuta 2013

Keskiviikkoa

Eilen oli taas paikat hukassa. Mä en käsitä, että vaikka ollaan asuttu Jyväskylässä 5 vuotta, niin silti ei löydetä jotain tiettyä paikkaa sitten milään.

Mä valmistauduin eiliseen reissuun piirtämällä loistavan kartan, mutta jostain kumman syystä ei silti ensin löydetty oikeaa taloa toisessa paikassa, sitten kun lähdin vielä ko. rakennuksen sisälle, niin hyvä että löysin enää pois. Siitä sitten lähdettiinkin toiseen päähän kaupunkia ja etsimään sitten toista paikkaa. Meni jo hermo kun ei meinannut sielläkään oikeaa paikkaa löytää. Kävelin lumipyryssä edestakaisin koiran kanssa ja Tomi tuli Tomaksen kanssa perässä.
Onneksi kuitenkin molempiin paikkoihin löydettiin lopulta ja vielä kotiinkin päästiin ajoissa.

Paikassa kaksi oli pakko päästä ryömimään heti!

Mä oon tosi sori-SORI, mutta en näistä paikoista tässä vaiheessa enempää voi kertoa, koska SONJA on hieman yliutelias ja tiedän, että se lukee tätä blogia.

Meillä majailee edelleen pieni potilas, eilen sitten nousi kuumekkin reippaaseen 38 asteeseen, iltapäivällä. Onneksi burana on ihmelääkettä ja helpotti Tomaksenkin oloa.

Illalla kun ehdin kirjotella facebookkiin, että onneksi tuo korvatulehdus ei ole vaikuttanut yöuniin, niin eikö se sitten viimeyönä Tomas itkeskellyt. Onneksi tuokin jäi yhteen kertaan ja poika jaksoi aamulla nousta normaaliin aikaan iloisena. Aamu meni kivasti, ensimmäiset päikkäritkin Tomas jo otti, joten nyt aletaan taas touhuilemaan.


2 kommenttia:

 1. Minulla on tuo sama ongelma, paikat hukassa, vaikka olisikin tuttu ympäristö. Huono suuntavaisto minulla ja aina! Hehe.

  Löysin juuri blogisi ja mukavalta näyttää! Suloinen Tomas! Taidan jäädä lukijaksi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä etten oo ainoa tän suuntavaistoni kanssa! :D

   Kiva, tervetuloa lukijaksi!
   Jos teillä on tarvetta pipoille, niin käyhhän osallistumassa meneillään olevaan arvontaan:
   http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/03/arvontaan-2-vapaavalintaista-trikoopipoa.html

   Poista

Haleja <3