perjantai 29. maaliskuuta 2013

Ja vielä päikkärilakkokin

Aiemmin kertoilin Tomaksen syömälakkoilusta, jolloin puuroa meni muutama hassu lusikallinen ja vajaa purkillinen hedelmäsosetta. Saatiin lounaalla menemään ruokaa normaali määrä. HopLopissa söi kaksi lusikallista persikka-päärynä sosetta ja mitään muuta kiinteää ei sitten aamun jälkeen ole mennytkään. Ompahan nyt edes jotain syönyt, maitoa on sitten mennytkin tänään jo reippaasti, kun nähtävästi se menee ja mikään muu ei, ei edes velli.

Kuola valuu ja poika haroo oikeaa korvaansa, mä niin toivon, ettei siellä ole taas tulehdusta. Tuo harominen kun ei ole sellaista kuin silloin, kun tulehdus oli, joten me seuraillaan tilannetta tämä päivä ja katsotaan miltä näyttää. Suussakaan ei näkynyt turvotusta ikenissä, joten..

Tomas otti ennen lounasta reilun tunnin päiväunet ja sen jälkeen ei ole uni maistunut, ei sitten millään. Yritettiin nukuttamistakin, autossa, vaunuissa, kävelyllä, omassa sängyssä, sylissä. Noh, ei nähtävästi nukuta. Toivottavasti nukkuu yön sitten hyvin.

Meillä on siis ollut tänään mukava päivä. Herättiin taas ajoissa, S ja Tomas ottivat päikkärit heti aamusta ja sitten suunnattiin tuonne HopLoppiin, oli hirmu vähän porukkaa, joten siellä jaksoi paremmin olla. Ei ollut niin hirveästi meteliäkään. Tomaskin pääsi taas pallomereen ja isoon liukumäkeen S:n kanssa. Käytiin myös trampoliinilla ja Tomas tykkäsi hurjasti katsoa kun muut pomppivat.

Kotiin tullessa hengailtiin hetki ja lähdettiin puistoilemaan, josta juuri palailtiin. Nyt S ja Tomas rakentelee legoilla tuossa lattialla ja mä toivon, että saadaan tuo muru syömään kunnolla iltapuuro tai edes velli.

Mikä teillä on auttanut, kun muksu ei ole syönyt kunnolla?

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuo on inhottavaa arpoa onko tulehdus vai ei.. harooko tulehduksen takia, vai vaan siksi että on taas vaa löytänyt korvansa... :>

    VastaaPoista

Haleja <3