torstai 28. maaliskuuta 2013

Ihanaa huomenta!Ihana aamu, aurinko paistaa ties monettako aamua putkeen!Sain eilen nukkua päiväunet rauhassa ja nyt päätin antaa Tomin nukkua aamulla pitempään. Tomi oli hupsu eilen ja oli leiponut nukkuessani mokkapaloja ja myöhemmin kun lähdin käymään Ainolla, oli Tomi leiponut vielä muffineitakin.
Ompahan nyt sitten jotain tarjottavaa, kun meillä sattuu nuita ylläri vieraita käymään.

 Pikkusiskoni tulee tänään mahdollisesti meille, sitähän ei vielä voi varmaksi sanoa, kun hänellä päätös vaihtuu joka toinen sekuntti. Yritän keksiä jotain kivaa tekemistä meille näiksi päiviksi. Ehkäpä lähdetään käymään moikkaamassa mummoja, sekä mitäs muutakaan kuin shoppailemassa! Vaikkei siskoni tulisikaan, voidaan silti tehdä samat jutut.

Tomas on ollut aamusta hyvänä apuna raivailemassa ja sotkemassa uudelleen. Puuro meni mallikkaasti ja sai tuo poitsu maissinaksunkin, kun itse tyhjensin astianpesukoneen.

Nyt seuraava siirto taitaa olla, vierashuoneen pahvilaatikoiden kadottaminen. Sinne kun on tullut koottua paljon laatikoita, ja tokihan sieltä nyt niitä pitäisi pois saada silmistä. Varastoon en jaksa lähteä nuin montaa laatikkoa kantamaan..

Ja taas Tomas on vuoroin Layn lelukopalla ja vuoroin yrittää päästä tuonne "koppiin", joten täytynee mennä pelastamaan Layla ja sen lelut lapsen kuolalta.

Ihanaa päivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3