keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Eräs Tomaksen päivä klo 7.30-20.00

Vihdoin ja viimein saan toteutettua teille tämän postauksen, aina kun olen ajatellut tämn toteuttaa, on ollut jotain hässäkkää/kamera unohtunut/tms. :D

No enhän mä tänäänkään muistanut aamusta kuvailla.

Meidän aamu lähti käyntiin tänään mukavasti.
Heräsin 7.30 Tomaksen höpöttelyyn, joka kuului pinniksestä.  Kävinkin kurkkaamassa poikaa ja siellähän iloinen pikkumies oli hereillä.

Noustiin sitten ylös ja jätettiin isimies nukkumaan. Tehtiin aamutoimet, puettiin päälle ja leikittiin hetki.

8.00 Mentiin keittiön puolelle ja Tomas sai aamupuuron.
Meillä on puurona piltti kaurapuuro, tänään laitoin puuron sekaan teelusikallisen päärynä-persikka sosetta.

Aamulla Tomas viihtyi kävelytuolissakin
8.15 Pesut  ja leikkiä, Tomas leikki innoissaan lattialla, katsottiin samalla lastenohjelmia ja lauleskeltiin.

9.00 Tomas väsähtää ihan hetkessä, tässä välissä Tomas lähti extra päikkäreille.Yleensä 1. päikkärit nukutaan vasta klo 11.

9.30 Tomas herää. Aletaan touhuilemaan, kun isimieskin on herännyt. Tomas touhuilee isänsä kanssa, mä alan käymään Tomaksen ulkovaatteita läpi ja otan pienet pois. Tarkastetaan vaippa.

10.15 Lähdetään ulkoilemaan, käytetään porukalla Layla lenkillä, haen valiolta tulleen paketin ärrältä ja käydään hakemassa kaupasta leipää, kukkamultaa, Sakun synttärilahjaan twixejä ja Angry birds laatta.

11.00 Pintaan tullaan takaisin kotiin, puretaan kamat ja aletaan taas touhuilemaan Tomaksen kanssa.  Vaihdetaan vaippa. Tomaksella, Laylalla ja isimiehellä on yksi ihan ykkösleikki. Tomas "lentää" ja jahtaa näin koiraa, koira tykkää myös! :D

11.15 Käyn laittamassa Tomakselle lounaan: kana-porkkana-maissi sosetta ja parsakaalisosetta. Ruokajuomaksi Nan 2 korviketta nokkamukillinen josta todellisuudessa joi 20ml. :D

11.30 Pesut ja sen jälkeen leikkimään. Tomas leikkii matolla osan ajasta itsekseen osa ajasta pitää olla kokoajan jonkun seurana, luetaan myös pari kirjaa ja lorutellaan.

12.20 Tomas kitisee, on väsynyt. Rytmi muuttui hieman tänään, ja menee nyt päiväunille.  Laitan mobiilin soimaan, Tomas juttelee mobiilille ja nukahtaa.


13.11 Tomas herää päikkäreiltä. Vaihdetaan vaippa ja leikkitään autoilla. Huomaan, että kameran akku on ihan lopussa.. ylläriii..

14.30 Tomas syö välipalaksi Valio Onni puuroa  noin 1/3 purkista, nyt maistettiin ekaa kertaa vadelma-kaurapuuroa. Sain valiota paketillisen puuroja kokeiluun ja kävin myös hakemassa puuroja tänään saadulla buzzador lahjakortilla.

15.00 Leikitään, touhutaan, tehdää ei mitään.

16.30 Tomas alkaa taas unille (tänäänpä näitä on taas riittänyt.)

17.00 Tomas heräilee taas ja syödään

17.15 Leikitään ja Tomas nauraa ja murisee hurjasti.

18.30 Kummityttö äitinsä kanssa tulee kyläilemään.

20.00 Tomas syö iltapuuron ja menee nukkumaan

20.30 Kummityttö ja äitinsä lähtevät kotiin pari kerrosta alemmas. Laitoin mukaan pussillisesen Onni puuroja ja banaania sisältäviä pilttejä pari laatikollista, kun Tomas ei niitä nyt voi syödä.

Sitten alkoikin äidin ja isin oma aika, yhdeksältä lähdin vielä lenkille ja sitten taas kotona hölläilyä ja myöhemmin nukkumaan. Meillä oli kiva peruspäivä, vaikka päivärytmi tänään ei ollutkaan normaali aikaisen heräämisen, extra päikkäreiden ja iltavieraiden vuoksi. :)

4 kommenttia:

 1. Munkin on pitänyt tehdä tälläinen, mutta en koskaan muista ottaa kuvia ja laitella asioita ylös varmuudeks. Koitan nyt kovasti petrata ja muistaa. :) Kiva oli lukea teidän päivärytmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kyllä sen muistaa jotenkin. Mäkin kävin laittamassa vaan lapulle ylös mitä millonki tapahtu :)

   Poista
 2. Meillä on aika samanlainen rytmi 7-kuisella. Herää 7-8.30 nukkumaan samoihin aikoihin illalla. 2 päikkärit 11 pintaan ja puol viisi illalla :)

  VastaaPoista

Haleja <3