torstai 7. maaliskuuta 2013

Eilisen kyläily

Eilen käytiin katsomassa ihanan serkkutytyn ihanaa 37 viikkoista vauvamasua. Oli hurjan söpöä. Me ei vielä oltukkaan koskaan heillä tuossa uudessa talossaan käyty. Oli muuten pikkusen maukas. Kelpais mullekkin! ;) Ja se vauvamasu, se oli ihana. Mä luulen, että tuo vauveli päättää tuolta ulkoistua ennen LA:ta, jotenkin tuli vaan semmonen fiilis silloin.

Kahvipöytä keskustelut tietysti pyörivät lasten ja synnytyksen merkeissä, kuten varmasti voi kuvitellakkin. Ei mene enää pitkään niin pääsen toivottavasti nuuskuttamaan pientä nyyttiä heille.

Tomas sai myös heidän ihanaakin ihanammasta Hupu-koirasta kaverin.Hupu on mäyräkoira ja oikein hauska tapaus. Kokoajan olisi halunnut leikkiä, täytyykin katsoa, jos joku kerta Layla ja Hupu pääsisivät lekkimään keskenään.

Kotiin lähtiessä Tomaskin nukahti autoon. :)Meillä lauleskellaan ja lorutellaan paljon. Ajattelin, että voisin välillä postauksiin heittää jonkin meillä paljon käytössä olleen lorun tai laulun ja se alkaapi tästä!
Tää on  mun vanha eskari suosikki, jota me siellä lauleskeltiin siellä päivittäin.  
Tänään tämä muistui mieleen, joten tänään sitten ollaankin tätä lauleskeltu paljon.


Loppuun vielä arvonta muistus ja blogin facebook-sivu:

Vielä on muutama päivä aikaa osallistua 40€ lahjakortin(ellajaebba.com) arvontaan!Meitä voi seurata myös facebookissa :

4 kommenttia:

 1. Meillä lauleskellaan tota samaa laulua! :) Se on ihana ja tuo mieleen omat lapsuusajat. Me taidettiin esittää se jossain eskarin kevätjuhlassakin. :D Ja myös päiväkodissa työskennellessä olen tuota lapsille opettanut. :) Ootteko miettiny koskaan, että alottaisitte Tomaksen kanssa muskarin? :) Nella ainakin rakastaa sitä, tänään oltiin viimeks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti ilmottaa meidät muskariin ja soitinkin jo sinne, mutta sitten se tyyppi ei ollut toimistolla vaan eläinlääkärissä sillo niin unohdin soittaa uudestaan. :D Sinne ku oli kerran viikossa soittopäivä.. :D

   Kuitenki jossain vaiheessa olis tarkotus mennä. :)

   Poista
 2. tää on niin ihana ja meilläkin lauleskellaan tuota :))

  VastaaPoista

Haleja <3