keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Buzzador Valio Onni

Meillä on ollut kovin kivoja päiviä taas nämä viime päivät. On tullut itsekkin kiinnitettyä huomiota enemmän nukkumiseen, joten datailu illasta on jäänyt huomattavasti lyhyemmäksi kuin normaalisti.
Tomas on tapansa mukaan mennyt klo 20 nukkumaan ja me sitten 22.30-23 välillä. Ihana herätä aamulla virkeänä, ehtii päivän aikaan tehdä paljon enemmän!

Mä tuolla facebookissa jo kerroinkin sopivasta sattumuksesta. Nimittäin laitoin valiolle muutama viikko sitten viestiä, josko saisin heiltä pari näytettä nuista Valio Onni puuroista.  Ennen kun heiltä sain vastausta, oli sähköpostiin tullut buzzador kamppania ehdotus, jossa voisi nuita samaisia puuroja ja vellejä testata. Toki ilmoitin meidät siihen mukaan ja mukaan päästiin.

No sainkin sitten näytteet puuroista, sekä velleistä suoraan Valiolta, 27.2. ne olivat tulleet postiin, mutta vasta eilen ne hain.
Hakemisen jälkeen, postiluukusta kolahti lahjakortti, joka tuli siis buzzadorin puoelta. Ei muuta kun uudestaan kauppaan ja hakemaan samasia puuroja. Vein puuroja myös kummitytölleni, samalla kun laitoin meiltä kaksi laatikkoa banaania sisältäviä pilttejä hänelle.


Aloitettiin testaaminen vadelma-kaurapuurolla välipalalla ja iltapalaksi Tomas söi neljän viljan puuroa. Eihän tuo poitsu jaksa syödä kun vajaa puolikkaan puuron kerrallaan, joten nuita kyllä riittää.


Miten tuo maistelu sitten sujui. Se olisi varmaan sujunut paremmin, jos Tomas ei olisi niin kiinnostunut koirasta.:D Puuro kyllä maistui molemmilla kerroilla ja mun ihmetyksekseni neljän viljan puuro maistui nuista kahdesta paremmin.


Mutta mikä ihmeen buzzador?
Buzzadorina pääset tutustumaan ja kokeilemaan tuotteita ja palveluja. Saat kertoa rehellisen mielipiteesi siitä mitä pidit tuotteesta. Rehellisyys on buzzadorille tärkeä ominaisuus. Voit kertoa testattavasta tuotteesta ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä, sekä raportoit siitä myös Buzzadorin sivuilla. 
Buzzadorina oleminen on ilmaista ja rekisteröityminen helppoa.
Lisää tietoa saat buzzadorien nettisivuilta.

10 kommenttia:

 1. Heipähei, löysin blogisi sattumalta ja ilmoittelisin vain, että saitpa minusta uuden lukijan :)

  Meilläkin maisteltiin tänään ensimmäistä kertaa noita puuroja. Täytyy sanoa, että kyllä upposi meidänkin 6 kuukautiselle neidille kuin veitsi sulaan voihin. Maistoin niitä uteliaisuutta itsekin, ja hyvältähän tuo maistui, varsinkin vadelma-mustikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa lueskelemma! :)
   Mä maistoin kans itse nuita molempia joita eilen meillä maisteltiin. Ja tosiaan olivat ihan hyviä. :)

   Poista
 2. Hei, miksi antaa valmispuuroja, kun kaikkein edullisinta, helpointa ja terveellisintä on antaa ihan luomuhiutaleista tehtyä puuroa? Ymmärrän toki, jos olet lahjana saanut, mutta itselleni ei tulisi mielenkään ostaa kalliita valmispuuroja, kun lapseni syö samaa luomukaurapuuroa, kun minäkin. Jauhan vain hiutaleet hänelle hienommaksi ja lisään omatekoisen hedelmäsoseen joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten näitä varmaan olisikaan testannut, jos en olisi saanut näytteitä.
   Tähän saakka Tomas on syönyt tosiaan piltin kaurapuuroa, ja ihan normi kaurahiutaleista tehtyä puuroa, jonka juurikin olen sauvasekoittimella sekoitellut hienommaksi.
   Syödään nyt nämä puurot loppuun ja sitten palaillaan taas normipuuroon.

   Mä en itse syö puuroja, joten niitä tulee tehtyä vain ja ainoastaan Tomakselle.

   Nää valmispuurot ja piltin puurojauhe ovat käteviä, jos lähtee esimerkiksi reissuun. :) Meillä on Tomaksen mummolassa pilttipuuro paketti, ja kotona yksi varapaketti joka kulkee mukana. Nyt toisaalta varmaan viedään mummolaan pari tuollaista onni puuroa, mikäli ne hyvin maistuvat.

   Poista
  2. Eikös ne "normaalit" jauhetut luomukaurahiutaleet kulje ihan yhtä kätevästi mukana, esim. matkoilla? Mä laitan vaan muutaman lusikallisen hiutaleita minigrippiin ja reissussa sekoitan kuumaan veteen.

   Puuro on hyvää, ravitsevaa, edullista ja terveellistä. Kannattaa syödä.

   Poista
  3. Kyllä varmasti, meillä nyt vaan tehdään eri tavalla kuin teillä. :)

   Poista
  4. Niin no, sen näkee kyllä :)

   Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Mulle tuli kaverilta spostia, että pitäiskö osallistua Buzzadoriksi ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on nyt eka kampanja, jossa mä oon mukana. Jos kiinnostaa niin kannattaa toki ryhtyä. Kaiken tarvittavan tiedon buzzadorina toimimisesta löydät tästä osoitteesta: http://www.buzzador.com/fi

   Poista

Haleja <3