perjantai 22. maaliskuuta 2013

Aamu


Pieni muru täyttää tänään 7kk, aamupalalla katsoin kelloa ja muistin erittäin hyvin mitä, silloin 7kk sitten tapahtui. Mä olin kipeä, me soitettiin taksi ja lähdettiin sairaalaan. Hymy nousi huulille, sinä samana päivänä meidän pikkuinen syntyi.

Meillä on ollut kiva aamu, katsottiin lastenohjelmia hetki, luettiin kirjaa, leikittiin legoilla. Isimies nukkuu ja annetaan sen nukkua. Ulkona on kaunis ilma, joten ehkäpä me suunnataan kohta vaunuilemaan.

Ihanaa alkanutta päivää kaikille!

Jos on postaustoiveita, niin niitä otetaan vastaan. :)

7 kommenttia:

 1. Postaustoiveena olisi joku löpinä omista tyttöjenjutuista,kauneudesta ja omista lempivaatteista :)

  VastaaPoista
 2. Meillä 7 kk täytetään vasta parin viikon päästä. :) Olisi muuten kiva lukea esimerkiksi siitä, kuinka pienokainen on kehittynyt ja mitä opittiin ja missä kuussa (istumiset, ryömiminen jne.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tehdä sellainen postaus! :)

   Poista
 3. muistinko oikee et tomakselle ei maistunu maito jossai välissä? miten oot saanu juomaan ja kuin paljon juo n.vrk?
  itellä puoli vuotias poika ja maito ei maistu oikee, lunssaki osasyynä tietenki mut onse kuitenki vähentyny paljon viimeaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei maistunut ei, nyt oon huomannut, että tuo menee "kausina", välillä maitoa menee helposti, välillä ei sitten millään.

   Sain pojan juomaan jättämällä mm. välipalan pienemmäksi, jolloin sai maitoa sitten enemmän. Mä myös aloin tarjoamaan maitoa pitkin päivää useammin veden sijasta, jotta maitoa menisi paremmin.

   Tällä hetkellä Tomaksen maidon kulutus vuorokaudessa on noin 400-600ml. Välillä vähemmän välillä enemmän, nyt kun maito on taas maistunut, niin en ole stressanut ja laskenut paljonko menee, kun aiemmin laskin jokaisen 10ml joka meni. :D

   Olen pyrkinyt siihen, että ainakin se ½ litraa korviketta päivässä menisi. Se kuulostaa hurjan vähälle verrattuna siihen, että nuorempana se ½ litraa saattoi mennä yön aikana. :D

   Poista
  2. kiitos vastauksesta:)
   jospa se alkais taas maistuu ku lunssa kokonaan ohi. :)

   Poista

Haleja <3