sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Touhukkaita päiviä

Viime päivinä on ollut menoa ja meininkiä. Perjantaina lähdettiin aamusta ajelemaan katsomaan mummuja. Käytettiin mummua asioilla ja samalla pyörähdettiin itsekkin kaupungilla.
Kun oltiin saatu kulutettua reippaat kolme tuntia kaupoilla käyden ja tuttuja tervehtien, suunnattiin takaisin mummolaa syöpöttelemään.

Tomas kikattelin ja pyöri ympäri lattialla ja ihasteli uutta lelua, jonka sai isomummoltaan ja isoisomummoltaan. Uusi lelu on kilppari, josta kuuluu ääntä ja vilkkuu musiikin tahdissa pieni valo. Siinä on myös reiät joihin työnnetään palikoita, mutta palikat ovat vielä paketissa ja siellä pysyvät vielä pitkään. Eipähän ainakaan saa laitettua sitten suuhun niitä.
Lisäksi Tomas sai haisuli-bodyn, sekä villasukkia, jotka ovat oikein suloisa myös.
Itse ostettiin valmiiksi tuollainen leikkitalo, alunperin hintaa 19,95€, tarjoushinta 15,00€ ja kun meneillään oli tyhjennysmyynti jäi tuolle hintaa vain 3,00€!Hetken aikaa vielä istuskeltiin ja höpöteltiin, kunnes olikin jo pakko lähteä. Lähdettiin sitten ajelemaan takaisin kotiin, ehdin istahtaa hetken ja taas mentiin.

Lähdinkin siis auttamaan Sonjaa muutossa, säästyin kantamiselta, mutta järjestelyssä ja tavaroiden purkamisessa auttelin. Sain myös osakseni parvekkeen tyhjentämisen lumesta. Siellähän ei lunta ollutkaan kuin puoli metriä.
Sonjalta sain lisäksi asuntopaperit jotka pyysin ottamaan Karstulasta mukaan, joten täyttelin nekin jo lähettämistä vaille valmiiksi.

Muuttorumban jälkeen olinkin jo väsynyt kun tulin kotiin, kuitenkin laittelin vielä meidän vanhan keittiönpöydän kasaan. Pöytä oli Sonjan edellisellä kämpällä "hoidossa" nämä pari kuukautta ja nyt palasi meidän keittiöön takaisin. Näyttää muuten kivemmalle nyt tuo keittiö!
Sitten paineltiinkin nukkumaan, kerrankin ennen keskiyötä! 

Tulikin mieleen,että asuntopostauksen kuvat ja kaikki on koneella, mutta täällä on muuttunut jo niin paljon, että täytynee ottaa uudet.

Tänään käytiin porukalla pitkällä lenkillä, oli mahtava ilma. Laylakin sai juosta jäällä hetken vapaana. Kotimatkalla Sonja soittelikin ja pyysi käymään, joten mentiinkin sitten kaupan kautta kyläilemään. Kotosalla taas löhöiltiin ja leikittiin sekä innostuin tanssahtelemaan Tomaksen kassa pitkäksi toviksi.

Myöhemmin illasta Sonja tuli käymään Jussin kanssa ja annoin matkaan heille uuden mopin, ikkunanpesu vehkeet ja  kolmannen maton. Illalla käytiin vielä Sonjan kanssa pikaisesti lenkillä ja sitä ennen näin pikkuserkkunikin.

Nyt illasta on mahtava olo ja kohta saankin kömpiä kultsin viereen lämpöisen peiton alle. Parhautta

Loppuun kuva unisesta Tomaksesta. :D3 kommenttia:

 1. Hei!
  Sinä anonyymi, joka tosissasi tuhlaat aikaasi blogiini paskaa kommentoimalla, et voita mitään. Häviät vain aikaa. Sillä et saa pilattua päiviäni, suututettua minua, pahoitettua mieltäni tai mitään muutakaan. Näitä asioita kuitenkin selvästi yrität.

  Mukavia hetkiä sinulle, mutta käytä aikasi viisaammin. Rauhaa ja rakkautta sullekkin<3

  Terkuin, Suvi, joka on oikein tyytyväinen itseensä, perheeseensä, koiraansa, elämäänsä ja kaikkeen muuhunkin! Heitetään lisää löylyä ja kerron vielä, että olen erittäin onnellinen ihminen. :D <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tomaksella oli "keesi" mutta se ehti jo lössähtää. :D

   Poista

Haleja <3