maanantai 11. helmikuuta 2013

Rinkirinki ja 11.2

Blogirinki
Noin kolmisen viikkoa takaperin tuli mukava uutinen sähköpostitse. Pieni perhe on valittu mukaan Blogirinkiin.
Kun sain sähköpostin, innostuin hurjasti, enkä olisi malttanut olla kertomasta asiaa teille ihanille lukijoilleni. Nyt asia on kuitenkin virallistettu.
Tämä on ihan huippu juttu, sillä mukana blogiringissä on mun ehdottomia suosikkiblogeja!

Blogirinkiin liittyvät postaukset merkitsen Blogirin logolla.

Täältä pääset katsomaan blogin esittelyn:
 http://blogirinki.fi/pieni-perhe/


"Blogirinki kokoaa huippublogit yhteen

Blogirinki edustaa maamme kiinnostavimpia blogeja. Yritys myös suunnittelee ja toteuttaa kampanjat yhdessä mainostaja-asiakkaiden kanssa. Blogirinkiin on valittu mukaan asemansa vakiinnuttaneita, suosittuja blogeja.

Blogit ovat nousseet merkittäviksi kanaviksi perinteisten medioiden rinnalle. Bloggaajat ovat vahvoja mielipidevaikuttajia ja heidän asiantuntijuuttaan arvostetaan. Blogit keräävät myös suuria kohderyhmäyleisöjä, esimerkiksi Blogiringin ruokablogit tavoittavat yli 50 000 ruuanlaitosta kiinnostunutta viikoittain.

Blogiringin toimintamalli on suunniteltu yhteistyössä bloggaajien kanssa ja heidän näkemyksiään kuullaan kampanjaratkaisuissa. Blogirinki tukee jo aktiivista blogiyhteisöä, jolle yhteisöllisyys on tärkeää.

Blogiringissä mukana olevat blogit toimivat edelleen itsenäisinä sivustoina omilla alustoillaan. Nyt mukana myös mammablogit!" http://blogirinki.fi/info/


Toinen juttu! 
Tänään on 112 päivä, joten muistakaahan tarkastaa palovaroittimien patterit, tsekata että sammutuspeitteet löytyvät oikeasta paikasta ja ei sen vaahtosammuttimenkaan osto pahaa tekisi

Itse huomasin että keittiön patteri alkaa olemaan lopussa, joten ei muuta ku uudet patterit sinne, keittiöstä löytyy myös sammutuspeite, mutta tuo vaahtosammutin on vielä ostamatta.

2 kommenttia:

Haleja <3