tiistai 19. helmikuuta 2013

Reissua ja koevedokset

Jälleen kerran yksi mukava päivä takana päin. Harjoiteltiin tänään hieman syöttötuolissa istumista ja syömistä. Hyvinhän tuo näytti onnistuvan, lisäksi Tomas sai itse hieman sormiruokailla. Syöttötuolissa poitsu jaksoi istua hyvin suorassa, mutta odottelen nyt torstaiseen neuvolaan, jossa katsotaan enemmän tuota istumista ja pohditaan joko on poika valmis istumaan syönnin ajan syöttiksessä.

Aamupäivästä Tomin veli tuli meille ja odoteltiin sitten, että Tomas heräilee uniltaan. Poitsu heräsikin yllättävän nopeasti, joten syötiin ja lähdettiin ajelemaan keskustaan ja siitä Äänekoskelle.

Ensin haettiin siis 6kk kuvausten koevedokset! Oli ihan kivoja kuvia, sieltä muutama lemppari jo löytyikin.


Koevedokset

Käytiin myös morjenstamassa mummoja ja vietiin tuliaisiksi kahvia, kahvileipää ja suklaata. Olisin vienyt kukankin, mutta eihän tuossa meidän kaupassa ollut mitään kaunista.

Tomas söikin äsken jo iltapuuron, joka ollaan nyt yritetty sujauttaa poäivän ruokailujen joukkoon. Josko yöunet olisivat paremmat? Tiedä sitä.
Nyt vain kohta poitsu unille ja sitten lähdenkin taas lenkille viettämään hieman omaa aikaa!

Ihanaa iltaa kaikille! :)


6 kommenttia:

 1. Ihana kuva teistä ♥ + muutkin ;)

  Mä haluan kans, että Valtteri söisi paremmin puuronsa, rasittaa aina miettiä mitä sitä illalla sille antaa, että se sitte vaikuttaisi yöuniin, ettei sitä maitoa yöllä joisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomas kyllä syö puuronsa hyvin, mutta en oo tainut kuin yhtenä iltana aiemmin edes antaa puuroa. :"D Oon aina aatellut että puuro sopii vaan aamupalaksi, mutta kokeillaan nyt näin. :)

   Poista
 2. Mulle neuvolassa sanottiin, että kantsii siirtää se aamupuuro iltaan sitten kun on varmaa ettei oo mitään allergiaa millekkään viljalle. Ihmettelin miksi se pitäisi siirtää, mutta tuskin siirrän. Meinaan aina antaa aamupuuron niin kauan kuin se vaan maistuu ja ehkä sitten antaa myös illallakin sitä puuroa myöhemmin. :) Mutta ihania kuvia! Varsinkin siis tuo eka. Niin ihana kuva teistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuis kyllä oudolle jättää puuro aamulta pois, nyt kun Tomas on sitä silloin oppinut syömään. :) Täytynee tästäkin siis jutskailla torstaina neuvolassa. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Meillä ei poika oo ikinä syönyt puuroa :D Ei vaan mennyt alas ja ei sit ole väkisellä tyrkytetty, kun ei itsekään syödä. Mut pienenä annettiin liharuoka aina yötä vasten ja unet oli hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois tosiaan kokeilla myös antaa nuita lihasoseita myöhemmin illalla. :)

   Poista

Haleja <3