tiistai 5. helmikuuta 2013

Puolivuotis suunnitelmia

Tomas täyttää tässä kuussa jo puolivuotta. Aika on mennyt ihan liian nopeasti. Jo aikaa sitten heitin ilmaan ajatuksen Tomille, että josko pidettäisiin pieni kahvittelu hetki tuona viikonloppuna ja eilen  sitten viskelinkin muutamia viestejä eteenpäin. Pääpointti olisi se, että kivat ihmiset tulisivat kylään saman viikonlopun aikana ja saisin leivoskella jotain hyvää heille.

Ajattelin tarjottavaksi jotain makeaa, mahdollisesti kakkua, pullaa, mokkapaloja, coctailpiirakoita tms. Eli siis jotain pientä vain.

Toisin, pari ihanaa ovat juurikin tuon viikonlopun kiinni töissä ja asuvat monen sadan kilsan päässä, joten saa nähdä moniko pääsee paikalle. Kummituksista ainakin kolme on lupautunut tulemaan, neljäs ei vielä osaa sanoa varmaksi.

Ajattelin myös ensin että varaisin ajan 6kk kuvauksiin liikkeeseen, mutta toisaalta voisin ottaakkin nuo 6kk kuvat kotona ja 1v kuvat sitten liikkeessä.
Vai olisiko kuitenkin parempi käydä ottamassa molemmat liikkeessä? Mitä mieltä olette?


 photo 7992bdfa-1e9f-44f2-890b-346dd33570e5_zpscae086af.jpg

Tuossa ylhäällä näkyy Tomaksen eilinen asu. Kaikki nuo ostettiin tuurista silloin kun siellä käytiin ja taitaa olla niin, että housut ja paita ovat molemmat 74cm, housut name it, paita littele boy star.

Kuvan otosta 5min Tomas olikin jo umpi unessa, nyt muutamina iltoina poitsu ei ole näyttänyt mitään nukahtamisen tai väsymyksen merkkejä, mutta sitten ihan yht'äkkiä onkin tullut kova väsy.

 photo a2afbc12-58b6-47ac-ab92-e747afd63f44_zpsbd5ea489.jpg


Tervetuloa seuraamaan meitä myös facebookissa.
https://www.facebook.com/PieniPerhe

8 kommenttia:

 1. Minusta voisitte ottaa ne kuvat kotona ja käydä sitten 1-vuotis kuvat liikkeessä. :) Meillä on myös samanlaista, että neiti on ensin ihan täysin pirtee ja yht´äkkiä nii väsynyt ettei meinaan pystyssä pysyä tai sitten muuten vaan nukahtaa melkein heti, jos vie sänkyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toisaalta olis taas kiva että ammattilainen ottas nääkin kuvat. :)

   Poista
  2. Onhan siinä aina puolensa, kun ammattilainen kuvaa. :)

   Poista
 2. Me ei oo käyty liikkeessä kertaakaan. 1v kuvat otin itse kotona ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä oikee missä täällä kotona ottais kuvat. :D Toisaalta, maalle kun menis niin siellä sais kyllä kivat kuvat varmaankin. :)

   Poista
  2. No meillä oli sillee tuuri et meillä on toi yks valkea kiviseinä niin sitä vasten onnistuu tosi hyvin kuvat :)

   Poista
 3. Kyllähän ne kuvat kannattaa aina käydä ammattilaisella ottamassa, jos vaan viittii siitä maksaa. Ja mennä johonkin paikan päälle sitä kuvien ottamista varten. :) Kunnon kuvat on kumminkin kiva katsella ja säilytellä.

  Me ei olla otettu mitään kuvia kuvaajalla, enkä oo kyllä kotonakaan mitään 1v kuvia ottanut. Tosin, mä en hirveesti välitä semmosista tylsistä tavallisista "pönötys"-kuvista, enkä tiiä ketään erilaisia kivoja kuvia ottavaa kuvaajaa, niin oon siksikin jättänyt välistä. :) Jos tietäisin täältä päin jonkun hyvän paikan, niin voisin mennäkkin ottamaan "viralliset" kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin että oli ihan perus tuolla Villen kuvassa käynyt ottamassa. Saa vaan nähdä että miten semmoset sit onnistuiskaan kun Tomas ei vielä edes istu tukevasti. :D

   Poista

Haleja <3