torstai 28. helmikuuta 2013

Lifefactory pullo


 Saatiin kokeiltavaksi sannas.fi-verkkokaupasta Lifefactory-tuttipullo, joka täälläkin jo viime postauksen kuvassa vilahti. Samalla saatiin myös lisäosina korkkeja ja nokkaosatkin. Pullo on ympäristoystävällinen, joka on ehdottomasti plussaa.
Musta on tullut pikkuhiljaa tämmönen vähän enemmän ekologisuuteen huomiota kiinnittävä ihminen.

Tuo on lisäksi vain yksi pullo, jolla on monta käyttötapaa(=pitkä käyttöinen). Sitä voidaan käyttää tuttipullona, nokkamukina/"nokkapullona", sekä juomapullona! Tosi kätevää, pullo siis periaatteessa kasvaa käyttäjäsä mukana. Sitä voi käyttää niin lapsi, nuori kuin vanhempikin.

Erityisesti kiinnostuin, kun pullo on lasia, eikä muovia - kuten muut meidän tuttipullot ja nokkamukit.
Tokihan pullo on huomattavasti painavampi, mutta siinä voi myös pakastaa esimerkiksi maitoa.

Lisäksi pullo on ulkonäöltään kiva, lasipullon päällä kun on silikooninen suoja. Suojan vuoksi, pullo pysyy hyvin kädessä ja vaikka se tippuisikin, suoja pienentää hajoamisen mahdollisuuta.
Ja saahan nuita sitten erivärisenäkin, jos jokin väri ei miellytä.

Tomas ei juo enää tuttipullosta kuin iltamaidon, nokkamukista sitten aina ruokailun yhteydessä, nyt on kätevä, kun ei tarvitse monen pullon kanssa temppuilla. Nyt kyllä otettiin maalle mukaan sekä nokkamuki, että tämä pullo. Vastaisuudessa voi kuitenkin nokkiksen jättää pois ja ottaa vain tämän mukaan.  Kirjoittelen varmaan vielä myöhemmin kokemuksia, kun tätä on nyt ehditty vasta muutamat hassut kerrat käyttää.Pullosta voi lukea lisää täältä :
http://www.sannas.fi/category/237/life-factory-lasipullot

8 kommenttia:

 1. Mäkin oon jo pitkään miettinyt tommosen hankkimista :) Jotenkin ei vaan oo koskaan tullut ostettua kun on kerralla kalliimpi kuin perus tuttipullot, vaikka onkin pitkäikäisempi.

  Aika hurjaa että Tomas juo enää vain nokkamukista muuten paitsi illalla! Kuinka paljon Tomas juo korviketta päivässä? Leo juo edelleen melkein litran verran korviketta päivässä, kun muhun on niin syvään iskostunut se "korvike tai äidinmaito on lapsen pääasiallinen ravinto ennen vuoden ikää" -sääntö :) Nokkamukista en sais niin paljoo meneen alas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo tosiaan kalliimpi, mutta toisaalta on se kyllä hyväkin! :)

   En oo nyt katsonut tarkemmin paljonko Tomaksella maitoa menee, mutta kyllä varmaan semmonen 700ml? Täytyykin katsastaa vaikka huomenna paljonko sitä uppoaakaan.:) Ohjeistus oli viime neuvolassa, että kunhan juo noin 600ml-1200ml niin kaikki on ok.:)

   Poista
 2. Mää katoin tuota pulloa Kimperin myymälässä ennen joulua ja jotenkin tuli sellanen olo ettei oo mun juttu. Nyt tosin sun jutun perusteella mieli alkoi vähän muuttumaan. En tiennytkään, että siihen on noin monta eri käyttömahollisuutta. Ootankin jo lisää käyttökokemuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi kätevä, kun "kasvaa" käyttäjänsä mukana.:)

   Poista
 3. Siis miten niin vain iltamaidon? Toki nokkiksesta juodaan ruokailujen yhteydessä, mutta maitohan on alle vuoden ikäisen pääasiallinen ravinnonlähde. Eikö teillä sitten juoda maitoa kuin vain ruokailujen yhteydessä? Vettä suositellaan ruokajuomana myös vauvoille, joko nokkiksesta tai tuttipullosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä juo Tomas ruokajuomana maitoa. Toki Tomas saa muulloinkin päivän aikana maitoa, kuin ruokailujen yhteydessä pahoittelen, jos tekstistä sai muunlaisen käsityksen. Huomasin nyt itsekkin, että en tosiaan kirjoittanut, että muulloinkin saa.

   Kuitenkin, maitoa, kuten myös vettä Tomas juo nokkamukista. Niin itse kuin avustettunakin. Itsenäistä nokkamukista juontia harjoitellaan edelleen.

   Vain iltamaidon Tomas juo tuttipullosta, tämä on huomattu meillä parhaimmaksi ja toivimmaksi ratkaisuksi tässä vaiheessa. :)

   Poista
 4. Hienosti ootte jo vierottanut Tomasta tuttipullosta! Tosi kätevän näköinen pullo.

  VastaaPoista

Haleja <3