sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Leffassa

Kävin tänään ylläripylläri Sonjan kanssa viettämässä hieman aikaa kaksitaan. Pitään aikaan ei ollakkaan oltu ihan rauhassa ja kahdestaan missään.

Nyt sitten lähdettiinkin katsomaan Vuonna 85- elokuvan päivänäytös, sekä käytiin myös ennen leffaa shoppailemassa ja syömässä. Vaihteeksi kävin h&m:llä ja ostin itselleni ja Tomakselle jotain. Mukaan lähti itselleni urheiluliivit ja Tomakselle kengät. Nuilla nyt ainakin pääsee alkuun.

Leffa oli muuten hyvä!
Yleensä välttelen suomalaisia elokuvia, koska perinteisesti niissä on liikaa viinaa, seksiä ja väkivaltaa mun makuuni. Tokihan tässäkin kaikkia edellämainittuja esiintyi, mutta ei liikaa.

Leffassa oli sitä jotain mistä tykkäsin, loppu oli kiva ja onnellinen. Mua vaan taas kerran meinasi alkaa itkettämään ne kohdat joissa näkyi vauva/lapsia. En siis edelleenkään ole pystynyt katsomaan mitään synnytys/vauva-aiheisia ohjelmia tai leffoja, koska oon niin pirskutin herkkä edelleen.

Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille tuon leffan katsomista.
Tässä loppuun leffan traileri ja vuonna 85 biisi!


2 kommenttia:

  1. Mäki haluisin kattomaan tän ja viettää miehen kanssa vähä kahestaa aikaan, mutta ongelmana on Valtterille hoitaja :( Oli sitte vkl tai ei niin sitä ei tunnu löytyvän mistään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh! Toivottavasti jostain löytäisitte Valtterille vahdin. :)

      Poista

Haleja <3