torstai 28. helmikuuta 2013

Korvatulehdus, allergia ja kuulumisia


Korvatulehdusta pukkaa, ei Tomakselle vaan mulle. On muuten harvinaisen ikävä tunne. Enkä mä käsitä miten mulle nyt korvatulehdus on tullut. Noh eipä voi mitään. Onneksi mulle, eikä Tomakselle.

Uusi huippuhyvä tuttipullo/nokkamuki/juomapullo!


Tomakselle taas on tosiaan tullut parina kertana nokkosrokkomaista ihottumaa, kun on saanut banaania sisältävää pilttiä.Viimeisen kerran annoin sitten puoli lusikallista muussattua banskua ja taas iho helahti nokkosrokolle. Eli ei banaania meidän pojalle enää. Tomaksen ehdoton herkkuhan on ollu persikka-banaani sose, onneksi sille löytyi hyvä vaihtoehto persikka-päärysä soseesta! Ilmeisesti kaikki menee, joissa persikkaa on.


Kato mä osaan! Ja hetkeä myöhemmin Tomas oli pyllyllään sängyssä.

Onneksi tuo nokkosrokon tapainen ihottuma laantui sitten suht nopeasti, mutta nopeasti se tulikin. Toivotaan, että jossain välissä saadaan banaani lisättyä takaisin ruokavalioon. Eikös nuo pienenä puhjenneet allegiat, mene yleensä iän mukana ohi? Mulla itselläni ainakin meni.

Enon kanssa

Eilen taas pyrhällettiin maalle. Tarkoitus oli, että tullaan vasta loppuviikosta. Piti kuitenkin tulla jo nyt. Eetulle piti tulla pitämään seuraa, sillä Tomaksen mummi ja paappa ovat laivalla.
Eilen ajeltiin tänne ja ollaan kaikki ihan veteliä, väsyttää hirveästi sillä Tomas heräsi joka kerta yöllä kun katolta tippui lunta.


Nyt toivotaan, että vesisade loppuu ja päästäisiin ulkoilemaan uudestaan. Ennen sitä kuitenkin syödään ja haetaan vielä Tomaksen setä tänne meidän seuraksi.
Meillä kun nuihin matkarataisiin ei ole sadesuojaa ollenkaan.


8 kommenttia:

 1. Toisiks viimenen kuva on aivan suunnattoman ihana!!!

  VastaaPoista
 2. Meidän neidillä oli ihan pikkuisena porkkana-allergia, mutta muutaman kuukauden tauko auttoi ja sitten porkkanaa pystyi taas syömään ilman oireita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ookkaan ennen kuullut, että porkkanalle olis joku allerginen. :O
   Meillä siis on myös toivoa, että saadaan bansku takaisin ruokavalioon, jee! :)

   Poista
 3. Onneksi korvatulehdus ei oo Tomaksella. Mutta pikaista paranemista sulle! :) Harmi, että banaani ei sovi tomakselle. Munkin ymmärryksen mukaan pienenä tulleet allergiat häviää aika hyvin tai mikäli ne tulee ja jatkuu niin sitten ns. tosi kyseessä. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ja kiitos! :D
   Toivotaan että häviää. :)

   Poista
 4. Vili taas ei tykkää persikasta ollenkaan. :D Eilen kun ensimmäistä kertaa syötin Vilille puuroa niin annoin sen kanssa vähän persikkasosetta ja naama meni ihan ruttuun että "mitä se äiti mulle syöttää, hyi!" :---DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Tomaksellekkaan alkuun pelkkä persikka maistunut. :D

   Poista

Haleja <3