maanantai 25. helmikuuta 2013

HopLop päivä!

 photo 380e2926-a291-4a40-9b58-d8eec1153bb2_zps8dcab3f0.jpg
 photo c67f5593-fb5c-4f69-9255-3d48e5c43ecd_zps5cc9cd06.jpg
Tänään lähdettiin keskipäivällä ajelemaan HopLoppiin, jossa itse en ollut koskaan käynytkään. Kuitenkin haluttiin viedä tuo veljeni sinne, kun meillä on lomailemassa. Lähdettiin sitten koko porukka sinne. Ajattelin, että Tomas varmaan kitisee siellä kun vierastaa toisia..

Yllättäen kun tuonne päästiin, olikin parkkipaika hitusen täynnä, mutta onneksi sieltä kuitenkin löytyi sopiva kolo meidän opelixille. Sisälle kun päästiin, meinasi tulla väriyliannostus. Tomaksellakin levähti silmät auki, tiedä sitten johtuiko metelistä vai väreistä.

Molemmat Tomas ja enonsa viihtyivät Hoplopissa hurjan hyvin, Tomaskin pääsi pallomereen ja köllöttelemään hassujen patjojen päälle ja pyörittelemää palloja. Lisäksi Tomas sai ensikosketuksensa pomppulinnaan -tai oikeastaan pomppulinnan reunaan, kun hyppyytin poikaa hieman siinä. Tomas tykkäsi ihan hurjasti ja kiljahteli, nauroi ja höpötteli kovasti. Välissä käytiin vähän syömässä ja taas takaisin leikkeihin. Yllättävän paljon oli muuten tuolla sylivauvoja!

Mitäs mieltä sitten itse olin:

Kiva paikka, vähän jokaiselle jotakin.
Ihan hyvät tilat, myös pikkuvauvojen vanhemmille
Hyvät vaipanvaihtoon ja imetykseen soveltuvat tilat
Paljon istumatilaa lasten vanhemmille.

Jokin kuitenkin oli se juttu, joka pisti taas ärsyttämään. Lapsia täytyy vahtia tuollaisissa paikoissa, mutta jotkut huoltajat/vanhemmat sitä eivät ymmärrä. Tämän vuoksi sitten huoltaja on hoplopin toisessa päässä ja lapsi paniikissa toisessa päässä kun ei tuttuja kasvoja näy.

Tokihan sitten on myös niitä, jotka eivät välitä siitä että oma lapsi tönii toisten lapsia tai tekee kiellettyjä juttuja. Silloin jotkut kääntävät vaan päänsä toiseen suuntaan. Ärsyttävää toimintaa?

Kukaan ei siis kuitenkaan meidän porukkaa tuuppinut tai muutakaan, mutta sivusta siinä näki vaikka ja mitä.Leijona emon vaistothan tuolla pääsee valloilleen. Samoin kuin se juuri voitettu vauvakuume.

Me kyllä mennään ehdottomasti uudestaan tuonne!

Käytiin myöhemmin vielä luistelemassa Sakun kanssa ja Tomi jäi laittamaan Tomasta nukkumaan. Nyt katsotaan porukalla Housea ja huomenna onkin luvassa pakkaamista taasen! :)

4 kommenttia:

 1. Itse huomasin sillon Hoplopissa saman, että kun pallomeressä kaverini ja lapsiemme kanssa istuttiin (pienimpien puolella siis) niin joku pikku poika tuli siihen hyppimään eikä varonut ollenkaan meidän lapsiamme, eikä hänen vanhempiaan näkynyt missään niin joutui itse sanomaan, että varoisi vähän kun toiset on niin pieniä vielä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no me oltiin isojen puolella silloin kun näitä tilanteita tuli vastaan. Harmitti vaan niiden lasten puolesta sitten kun osa oli peloissaan kun ei sitä omaa äitiä/isiä tms. näkynytkään missään. :/

   Poista
 2. Oliko siellä millaset ne ruuat? Oon kuullut, että siellä ois vaan roskaruokaa. Ihmeellistä sinänsä kyllä. Kiva, että teillä oli mukavaa kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan siellä oli roskaruokaakin, mutta tarjolla oli myös
   lihapyöryköitä, nugettiartaita, nakkeja, muusseia, kanasalaattia,kreikkalaistasalaattia, pastaa.. Elikkä valinnan varaa on jonkin verran. Vauvojen ruokia sieltä ei saa, mutta ne saa ottaa mukaan.

   Poista

Haleja <3