lauantai 16. helmikuuta 2013

Hiljasta

Blogin puolella on nyt ollut hiljaista, sillä me majaillaan maalla. Lähettiin tekemään yllätyshyökkäyksenä tänne ystävänpäivänä ja tuotiin tullessamme herkkuja ja tehtiin omien vanhempieni luona hyvää ruokaa. Illasta lähdettiinkin Tomaksen toiseen mummolaan ja hengailtiin siellä, kun saatiin poika nukkumaan mentiinkin saunaan. Saunominen taitaa olla ihan ykkösjuttu aina täällä maalla. Ja tää rauhallisuus.

Eilen tultiin taas tähän omille vanhemmilleni saunottin ja haettiin ruokaa.
Illalla kun saatiin Tomas nukkumaan lähdettiin ajelemaan.
Nauroinkin Tomille, että mistä tietää olevansa maalla? Siitä että täällä ajetaan traktorilla kylän lenkkiä ja pikkuihmiset juo kaljaa keskellä kylää ihan vapaasti, sillä missään ei ole poliiseja. Tokihan myös s-marketin tuulikaapin läpi joku tyyppi ajoi polkupyörällä edestakaisin ja kuului kaljapullojen särkymisetä.

Myöhemmin käytiin tsekkaamassa myös Vanhojen jatkot. Oli muuten kuvien perusteella kauniita vanhoja täällä! Itse tansseja ei päästy katsomaan. Jatkoilla porukkaa oli niin paljon, että auto piti jättää tielle ja siitä sitten piti peruuttaa pois kun halusi lähteä. Oli ihan hauskaa säätämistä taas tuo peruuttaminen sellaisella pienellä huonosti hoidetulla ja pimeällä tiellä.

Selvittiin kuitenkin hengissä ja lähdettiin porukoille nukkumaan. Yöllä heräsin kun tipuin sängystä. Vähän nauratti.

Nyt Tomas on päikkäreillä, mä laitoin kamat kasaan ja Tomikin tuli porukoiltaan takasin. Mun kamera jäi niille, joten pistin Tomin hakemaan sen. Kunhan Tomas heräilee aletaan valmistautumaan kotiin lähtöön.
Kyllä sitä omaan kotiin kaipaakin taas. 

Miten muiden viikonloppu on alkanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3