torstai 7. helmikuuta 2013

Bumbo? Keinueläin? Kokemuksia?

 Surffailin taas illalla eri sivustoilla katselemassa, josko löytyisi jotain kivaa. Etsin Tomakselle 6kk lahjaa. Tässä pari juttua mitä mietin.

Juu, nää mun illat menee seuraavalla tavalla: 19:30-20 salkkarit, 20.00-20.15 Tomaksen syöttö ja nukkumaan vienti, 21.00 lenkille ja 22.00 omaa-aikaa sisältäen lihaskunto treenin, nettishoppailut, lenkillä käynnin  ja muut kivat jutut.

No palatakseni asiaa. Oon selaillut etenkin niitä turvaistuimia, sekä lelusivustoja. Ihan kun nuita leluja ei olisi jo tarpeeksi.. 
Oon myös miettinyt tuollaista Bumbo istuinta, mutta kannattaako sitä enää tässä vaiheessa hankkia, kun pian aletaan harjoittelemaan istumista kunnolla?

Kuva
Onko kellään kokemuksia näistä? Nuo olisi nyt nimittäin tarjouksessa Lekmerillä -29% eli hintaa jäisi vain 44,90€.. Houkuttelevaa. Tää lime on mielestäni kivoin nuista väreistä. Toki jos meillä olisi tyttö, niin varmasti kaikki tulisi pinkkinä. Joskus vielä saan itselleni pinkin huoneen.. :D

Vieraillessani Lekmer.fi sivustolla, löysinkin paljon hauskoja juttuja tuon Bumbo istuimen lisäksi.
Nimittäin haaveilen, että ostettaisiin Tomakselle jossain vaiheessa keinuhevonen, tuolla kuitekin oli hauska keinujuna ja keinulammas. Niin ja nuiden lisäksi vielä sellainen pehmoinen "hyppypallo". Sekin oli hauska.Niin ja mä oon muuten aina eläny siinä uskossa, että ko sivulla myydään vain leluja. Oon ollut hölmö, siellähän on lisäksi mm. vaatteita ja turvaistuimia!

Okei, onkohan mulla nyt joku pehmo-villitys meneillään? Ehkäpä.
Meillä oli lapsena ihan kamalasti pehmoleluja, joten äitini on varmasti osasyyllinen tähän pehmolelu villitykseeni.

Kuva


Tuollainen pehmoinen keinueläin olisi kiva, mutta kuinka kätevä? Onko jollain tällaisista kokemusta?

Mulla itselläni oli oman vaarini itse tekemä keinuheppa joka oli ehdottomasti maailman paras, tuosta hepasta mulla vaan ei ole tietoa, minne se on päätynyt. Toisaalta, Tomin pappa on aikamoisen kätevä käsistään, joten tiedä vaikka hän suostuisi tekemään Tomakselle oman keinuhepan tms. Täytyykin kysyä ensi kerralla asiasta kun heillä vieraillaan. Kuvat lekmer.fi

9 kommenttia:

 1. Meillä on bumbo kovassa käytössä vaikka poika on jo 8kk :) Muutama kuukausi ollu päivittäisessä käytössä. Poika ei osaa vielä istua kunnolla, eikä kukaan tässä talossa tykkää kylvettämis operaatiosta, niin me käydään bumbo-suihkussa joka päivä :) Poitsulla on atooppinen iho ja jokapäivänen pesu on erityisen tärkeä ja tää hankinta on helpottanu meijän elämää todella paljon :) Käytettynä löytyy ainaki täältä päin näitä paljon, ja hintakaan ei päätä huimannu, 15€, ja juurikin tämä limen värinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, toi bumbo kyllä kuulostaa hyvälle, ei kyllä olis tullu mieleenkään, että siinä istuessa vois käydä suihkussa, mutta miksipä ei!:D
   Täällä maksaa käytetytkin 30-40€ :/

   Poista
 2. Mulla ei ole omakohtaista kokemusta tosta Bumbosta, mutta voisin kuvitella että se saattaisi helpottaa esim. suihkussa käyntiä tms. asiaa, missä tarvitset käsiä :)

  Ja onpa IHANA toi keinulammas!

  VastaaPoista
 3. Mä suosittelen kävelytuolia, äidin helppo häärätä vieressä omia juttujaan ja poika on todella tyytyväinen härveliin. Omilla Jaloillaan vauhtia niin ei käy tylsäks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kävelytuoli ja Tomas rakastaa sitä! :D Tai ainakin niitä ääniä ja valoja joita siinä on, samoin tykkää potkutella sillä menemään. :D

   Poista
  2. Meilläki oli kävelytuoli, Valtteri tykkäs kovasti sillo :) Dumbosta sain kuulla vasta joskus silloin kun Valtteri jo istui ja konttasi :)

   Poista
 4. Määkin mietin tuota bumboa jossain vaiheessa, mutta tulin siihen tulokseen etten hanki sitä. Nyt oon kuitenkin alkanut miettimään sitä juurikin tuon suihkussa käynnin avuksi. Meillä on TOSI pieni kylppäri/vessa ja kylvetys ammeessa on tosi hankalaa, kun tilaa on tosi vähän. Siks mietinkin, että oiskohan tuosta apua siihen, että käviskin suihkussa ammeen sijasta. Kuitenkin käydään aina kerran viikossa ammeessa, kun ollaan avomiehen porukoilla saunassa. En tosin ole vielä kertaakaan käyttänyt neitiä suihkussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin,mäkin nyt vielä mietin tuota. :)

   Poista

Haleja <3