sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Viikonlopun pika kuulumiset

Meillä oli ihan huippu kiva viikonloppu. Tomas on ollut paljon virkeämpi, nukkunut paremmin ja opetellut uusia ääntelyjä, sekä hän on taas alkanut viihtymään myös itsekseen.

Käytiin Sonjan kanssa pahoilla tavoilla ja tutustuin Sonjan luokkakaveriinkin hieman.
M&M tulivat käymään ja viipyivätkin sen verran pitkään, että ehdin tutustua myös Meriin paremmin.
Sovittiinkin, että M&M lähtevät mukaan perjantaina iltaa viettämään! Ehkä parasta, koska muuten olis taas ollu meininki sillee Suvi ja pojat. Nyt ei tarvii olla ainoa sekopää. Lisäksi oli tositosi ihana nähä nää kaks yhdessä taas.

Oli oikeasti kiva tutustua Meriin, sillä meillä onki aika samanlainen ajatusmaailma joiltain osin. Ainakin mulle jäi semmonen kuva, että tultiin ihan hyvin toimeenkin ja muuta ihanaa. Tomikin tänään tokasi, että oli huomannut  miten samanlaisia me ollaan Merin kanssa. Pelottavaa ? Not.

Mitäs muuta, tänään on ollut ihan löhöily päivä, Eetu täytti tänään 12-vuotta, joka on tuolle vanhalle koirapapalle aika paljon.  Sonja lähti tänään kotiinsa ja Sami tuli illalla kyläilemään. Suunniteltiin samalla hieman sitä perjantaita. Jos siellä lueskelee joku, joka on lähdössä silloin Jyväskylän yöelämään, niin tervetuloa porukkaan!

Mulla vaan on ongelma. En oo käyny pitkään aikaan missään baarissa.
Mulla ei myöskään ole mitään baarikuteita kaapissa enää. Mitä mä puen päälle?!

Siispä, tässä onkin saumaa shoppailulle. En vaan tiedä mitä laitan päälle, tuolla ulkona on kuitenkin tosi kylmä. Noh, toivottavasti löydän jotain keskiviikkona.

Mulla on nyt alkavalle viikolle enemmän menoja tässä nyt muutaman päivän jutut.

Maanantaina on kotipäivä Tomaksen kanssa, jos sää sallii lähdetään pulkkailemaan. Lisäksi tuolla odottaa jättivuori pesemättömiä pyykkejä, jotka ei ole kadonnut vaikka kuinka olen ajatellut, että katoavat.
Tiistaina JOS Tomi pääsee inssin läpi, me mennään syömään ja meille tulee lapsenvahti. Tämä tapahtuu kylläkin vasta illalla, joten päivällä on taas aikaa tehdä muita juttuja.
Keskiviikkona serkkuni tulee kyläilemään ja saan ihastella hänen vauvamasuaan. Sitten lähden hänen kyydissään keskustaan ja nään Ksennun.  Samalla käyn myös etsimässä jotain kivaa itselleni.
Torstaina onkin taas kotipäivä. Ehkä.
Perjantaina lähdetään viihteelle ja meille tulee lapsenvahti yöksi.
:
Must oli tänään hirmu ihanaa aamulenkillä Tomin kanssa(päästiin taas kahdestaan, Tomas nukkui kotona ja Sonja oli vahdissa), kun Tomi yht'äkkiä tuumasi: "Sä näytät tänään erityisen nätille".

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Seuraava arvonta starttaa perjantaina 1.2.

4 kommenttia:

 1. Vähän ihana blogi sulla:):)<3

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Laita kuvaa sitten asusta johon päädyit! :P Ja ois kiva jos sä pistäisit myös kuvaa hiuksistasi h-hetkellä, (eli siis kemuiltana :D) koska sulla on niiiin ihana tukka ja mä haluaisin tietää miten sä päädyit laittamaan sen! Toivottavasti teillä on kivaa ja nautitte yhteisestä lapsivapaasti ajasta, multa se ei oo onnistunu ja kyllä harmittaa... Me ollaan oltu kaks kertaa laivalla Mikon kanssa ja meillä on ollu kovat kemutus-suunnitelmat, mutta me ollaan molempina kertoina vaan oltu hytissä ja kateltu Hennin kuvia puhelimista kun ollut niin kova ikävä! :D Noooh, ehkä mäkin pääsen vielä joskus oikeesti pitämään hauskaa, vaikka ei tätä vauvan kanssa olemista mikään voitakaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä yrittää muistaa. :D Voi olla etten oo kovin kuvauksellinen sillo, mutta mitäpä tuosta. :D
   Mä vähän epäilenkin, että saatetaan tulla kotiin ajoissa, nytkin pyörähin kaupungilla parin tunnin reissulla ja oli jo kamala ikävä pikkuistani.<3 :D

   Poista

Haleja <3