keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vähän lisää hankitoja

Nyt kun näihin hankitoihin päästiin niin tässä olisi vähän lisää. Toisin näistä on osa pikkuveljeni vanhoja. Vielä jäi varastoon odottamaan iso läjä 100cm ylöspäin olevia vaatteita. Odotan innolla, että saan ne kaikki ihanat käyttöön vielä joskus.Etenkin kutkuttelee kaikki ihanat kauluspaidat. Tomas varmaan inhoaa vanhempana kauluspaitoja, kun niitä oon hamstrannut. Ne on niin söpöjä!

Tässä nyt siis jotain sieltä kotoani osa ja  jotain kirppiksiltä, uikkarit ihan kaupasta.
Hiljattainpaumlivitetty11_zpsab88e564 photo Hiljattainpaumlivitetty11_zpsab88e564-1_zpse01266d5.jpg

Musta on hurjan kiva, että äiti viitsi säästää nuita Sakun pieniä vaatteita silloin joskus. Ne kun ollut hyvin säilytettyinä ja käytetty vain yhdellä, niin ovat kovin hyväkuntosia vielä!
Mä muutenkin tykkään ostella vaatetta niin käytettynä kuin uutenakin, nyt taitaa tuolla kaapissa lojuvat vaatteet olla aikas 50:50 kirpparilta ja suoraan kaupasta.

Nämä vaatteet ovat 74-90cm, joten aika laaja koko skaala näissä, mutta ompahan vähän joka kokoa. Lisäksi kaapista löytyy hurjan paljon aiemmin hankittuja ja lahjaksi saatuja 74cm vaatteita. Nuo vaatteet kylläkin ovat vielä laatikossa, sillä ovat isoja. Ei kuitenkaan mene kauaa, että housujen pituus on liian lyhyt taas..:)

Ja vielä oli puolen metrin läjä vaatetta, jotka kaivoin tuolta laatikosta esille tänään. Ne lähinnä ovat 68cm-74cm kokoja, joita nyt saan isolla kädellä laitella kaappiin. Harmittaa vaan kun 68cm housut on lyhyitä ja leveistä, 74 taas ovat liian leveitä ja vähän pitkiä. :D 

2 kommenttia:

  1. Meilläkin aletaan nyt siirtyä pikku hiljaa 68cm vaatteisiin. Vielä menee suurin osa 62cm, mutta joitain bodeja oon voinut jo ottaa käyttöön ja yhdet housut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on nyt varmaan jokaisen 62cm housujen lahkeet lyhysiä ja bodejen/paitojen hihat samoin. :D

      Poista

Haleja <3