torstai 31. tammikuuta 2013

Syömälakko ja naaman turvotus ohi

Tomaksen syömälakko loppui tänään, se tuntui kestävä ikuisuuden. Todellisuudessa se taisi kestää kolme päivää. Nyt ei poitu ole edes itkeskellyt. Tänään poika ei ole tainut itkeä tai kitistä kertaakaan, joten oikein mahtava päivä.

Mulla on ollut vasen puoli naamasta ihan turvoksissa viimeiset kolme päivää. Se turposi ensin niin, etä turposi nenä, sitten se levisi, alaluomeen ja leukaperiin saakka. Oli ihan törkeän kipeäkin, mutta tänään on turvotus alkanut laskemaan hyvin, nenä vain on tukossa, mutta ei ole enää kasvot kosketusarat tai niin kovin hakatun näköiset. En oikein tiedä mikä ton laukaisi, olisko ollut joku allergia juttu taikka ihan vain joku bakteeri.

Me kokeiltiin tänään hieman syöttötuolissa istumista. Tai no, Tomas kokeili. Hyvin meni ja istui siinä lounaan ajan. Tykkäsi kovasti kun sai itse ottaa jälkkäriksi banskua ja päärnää palasina.

Lisäksi mä tein tänään taas kunnon satsit soseita. Nyt taas pakastinkin niitä, kun viimekertaiset onnistuivat kovin hyvin.  Mä tykkään laittaa ruokaa, mutta inhoan sitä sotkua mikä siitä tulee.

Tänään Tomi sitten siivosikin ruokailun ja soseidenteon jälkeen keittiön ja itse lepäilin. Otin myös parin tunnin päikkärit, kun on ollut niin vetämätön olo.
Siihenkin sitten löytyi syy, joka kuukausi samaan aikaan alkaa väsy ja vatsakipu.:D

Tänään ollaan laiteltu huomista varten valmiiksi kamppeita, jotta päästään aamusta lähtemään kohti isomummolaa ja isoisomummolaa. Luvattiin käyttää isomummoa asioilla ja kaupoilla. Isomummo taas lupautui kokkaamaan meille, jotta jaksetaan auttaa Sonjaa ja Jusbea muutossa.

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että oot saanut soseet nyt onnistumaan niin, että voit niitä pakastaa. Keksitkö mikä niissä aiemmissa oli vikana? Mää vihaan myös sitä sotkua mikä tulee, mutta tykkään tehä tosi paljon ruokaa, jos joku vaan siivous mun jälet. :D Tosin onneksi on astianpesukone. Sitä en vaihtas mihinkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En keksiny mikä aiemmissa meni vikaan, nyt viime kertaset vaan onnistu tosi hyvin vaikken tietoisesti mitään tehnyt toisin. :D
   Meilläkin on astianpesukone, mutta en kyllä yhtään nauti sen täyttämisestä, tyhjennän sen kyllä mielellään. :D

   Poista

Haleja <3