keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Liikunta innostus palasi

En tiedä kannattaako edes kirjoittaa tänne tätä, ettei koko innostus lopahda taas hetkessä.

Oon nyt alkanut taas treenailemaan vapaamuotoisesti kotosalla. Ensimmäiset vatsalihakset tehdessäni, tajusin, että voi luoja mihin kuntoon oon itseni päästänyt. Kai tästä voi osaksi syyttää tuota raskausaikaakin, mutta kyllä tämä on ollut ihan omaa laiskuuttakin.

Nyt kun olen säännöllisesti taas tehnyt kaiken maailman liikkeitä, huomaan jo heti parannusta. Tänään taas jaksoi tehdä enemmän kuin eilen.
Aamulla lihakset huusivat kireyttään vaikka kuinka venyttelin, illalla sama jatkui, mutta en suostunut jättämään omia kotijumppiani tekemättä, vaikka helppoa se olisikin.
Tästä saan taas ihan eritavalla energiaa ja pikku hiljaa taitaa taas löytyä se liikunnan tuoma hyvä olo tuolta jostain. Lenkkeillythän olen tavalliseen tapaani sen kolme kertaa päivässä, mutta lihaskunto on jäänyt vähemmälle, samoin venyttely. Nyt ei olisi spagaatin teosta tietoakaan. :D

Posket punottaa edellisen treenin ja lenkin jäljiltä .Huomatka hirmu tyylikäs kampaus. :D

Mä kyllä nautin lihaskuntoharjoitusten tekemisestä, mutta aina se aloittaminen on vaikeaa. Nyt kuitenkin pikkuhiljaa haluaisin saada lihaksistoa vähän takaisin.
Tokihan käsilihakset vahvistuvat kuin itsestään Tomasta nostellessa ja kantaessa, mutta sitten jääkin jäljelle muu kroppa.
Mitää ihkupihku laihtumis tms. tavoitetta mulla ei ole, eihän siitä haittaakaan ole, mutta tarkoitus on tosiaan saada menetetyt lihakset takaisin. Toivotaan nyt, että tämä innostus kestää pitempään kuin pari viikkoa.

Vaikka kasvoja edelleen kuumottaa niin nyt on niin energinen olo, että taidan tehdä nuo sarjat vielä muutamaan kertaan kera kunnon venyttelyjen! 
Tekeekö muut kotona omia jumppailuja? Miten usein ja kuinka paljon? Mitä teette? :)

11 kommenttia:

 1. Teen kans suurimmsks osaks kotona, yleensä teen vatsoja ja sit joitain liikkeitä jotka vahvistaa käsiä ja jalkoja esim. Erilaisten painojen nostelu ja kyykyt! Ensi viikolla takas salille niin siellä varmaan tulee tehtyä näitä samoja ja varmaan enemmän mutta en siltikään jätä tätä koti kuntoilua, se jatkuu kans ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin olis ilmanen kuntosali tuossa alakerrassa, mutta jotenkin ei koskaan vaan tuu lähettyä sinne. :D Ehkä nyt kun sisko muuttaa lähemmäs niin saisin siitä seuraa salille niin tulis lähettyä. :D

   Poista
 2. Mie tein jonkun pari kuukautta kotijumppailua, kuntopyöräilyä ja lenkkeilyä mut se tyssäs sitten jouluun ja laiskistuin. :D Tänään lähden ensimmäistä kertaa salille, jossa mulla on oma ohjaaja, joten ootan innolla ekaa salitreeniä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo! Toi on kyllä huippu kun on oma ohjaaja, motivoi varmasti paljon enemmän niin kun on joku "potkimassa perseelle"! :) Mukavia treenejä! :)

   Poista
 3. Teen välillä kahvakuulilla ja venyttelen, mut aika vähän ja sit vaunulenkkejä mut niitäki liian vähän xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teet kuitenkin jotain! Vaunulenkkejä on mukava tehdä, ainut vaan että meillä meinaa Tomaksen rytmi mennä sekasi, ku nukahtaa vaunuihin. :D

   Poista
 4. Näytitpä kauniilta, niin kuin aina. :) Mutta sitä se liikunta on, siitä saa kummasti voimaa. Aloin ite käymään pari kuuautta sitten aktiivisesti salilla ja uimassa.. Vaikeinta on lähteminen, mutta onneks mies saa mut aina puhuttua ympärille salille treenaamaan lihaskuntoa. Yks ilta olin sohvalla ja mies sano että "ohhoh, onpas sulla iso lihas jalassa" Se on vaa jotain niin siistiä huomata että "ai tossakin on lihas. " :D

  VastaaPoista
 5. Mää en juurikaan tee mitään, mutta aina välillä nostelen neitiä silleen, että se on jalkojen päällä silleen jännästi ja sitten nostelen sitä ja samaa teen käsillä. Vahvistuu lihakset erilailla ja on muuten pikkasen tehokasta. :D Tosin mää oonkin ihan rapakunnossa. :/

  VastaaPoista
 6. Suosittelen tilaamaan amazon.uk sivulta Jillian Michaelsin jumppia. Hyvää reeniä koko kropalle eikä ole kalliita :) Ladatakkin niitä voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, pitääpäs katsoa! :)

   Poista
  2. Jee, löysin vaikka mitä hyviä vinkkejä lisäksi itselleni! :)

   Poista

Haleja <3